Mai mult de 14 ani nu cred că ai, iar pentru asta există o explicație foarte convenabilă ție. Când ii te-ai destăinuit.s-a rușinat foarte tare, pentru că și ei îi place de tine, și s-a pierdut cu firea, neștiind cum să reacționeze. Fi sigur că te place . Fată sunt, așa eram și eu demult . însă, încetează să-i arăți cât de mult ții la ea, pentru că o îndepărtezi.
Nu te placea.De obicei asa sunt femelie.Te ranesc.Te santajeaza si apoi isi cer scuze...cel mai bine ar fi sa o eviti.
Nu trebuia sa o stresezi, fetele in general cand le streseaza cineva sau afla ca acel cineva le place iar lor nu le place si nu vor sa raneasca persoana respectiva nuprea mai vorbesc cu ea, stiu asta pentru ca asa mai faceam si eu, si cu santajatul, nu stiu ce sa zic poate asa e felul ei.
Mai p romaneste "Nu te placea"... fara suparare. poate vroia sa fiti doar prieteni
poate ii placea de alt tip
Sunt multe!
Cel mai bine ar fi sa o eviti! incearca sa te indragostesti de altcineva
BAFTA!
Funda?
De obicei prietenele foarte bune nu sunt bune si de iubite! Gandeste-te daca a facut asta ce rost mai are? Las-o in pace ! Iti recomand si o melodie sa treci peste asta Eminem - No Love featuring Lil Wayne