anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat.Imi place de o fata.Cum as putea sa aflu daca ma place fara sa o intreb?(asa cum fac fetele cu iubitul dar pentru baieti)

9 răspunsuri:
| quiSSs a răspuns:

Pai dac esti prieten bun cu o prietena sau un prieten de'al ei, pune-l sau pune-o sa duca chestia asta in cinvoorbire si sa o intrebe daca te place sau sa ii spuna o parere despre tine pe care bine inteles acel prieten/a ti-o va transmite!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii bagi un bilet in banca sau in o carte lasata pe banca.In care scrii asa: eu sunt paranormal 12 sau cum te cheama. Te plac si as vrea sa stiu daca ma placi si tu.Plese raspunde ca nu mai pot sa dorm nopatea, azi dim am dat cu capul de usa cu gandul la tine, am mancat ciorba cu furculita si am slabit 15 kilograme. Daca nu im dai un raspuns,cred ca o sa mor curand,ve-ti ramane fara un coleg. Daca e colega de la tine din clasa, daca nu, o inttrebi pe mess, facebook, mesaj pe tel, etc.Altfel nu vad cum. Daca nu exista cale, da-mi messu tau si messu ei, sau evntual facebook-ul vostru si va fac eu lipealatongue dar nu va cunun sa stiti, va las sa va gasiti alt nas, succes.tongue

| Kennedy97 a răspuns:

Cum să-ţi spun...sunt unele "simptome"...cum ar fi: îţi zâmbeşte oriunde te vede,se poartă frumos cu tine,e atentă mereu la tine, râde la toate glumele tale, te vede mai ''special'' față de ceilalți, stă foarte mult pe lângă tine, te roagă sa o ajuţi la diferite chestii, să stai cu ea în bancă la şcoală, sau să te plimbi cu ea. Fundă?

| Azµre a răspuns:

O întrebi!

| MwahahaPSYCHOlaugh a răspuns:

Imposibil...

| UngratefulPC a răspuns:

E foarte simplu. vi la mine : imi dai cca 500 euro CASH! Iti citesc in palma. apoi iti spun ce sa ii spui :'3. Acum la serios. Ai auzit vreodata de : Dragoste sau Frica? Ai de pierdut multe cu timiditatea, trebuie sa iti faci curaz si sa ii spui clar ce simti. Oricum si curajul exagerat nu duce niciunde. asa ca undeva intre curaj-timiditate! Pace!

| NnDWtf a răspuns:

Daca rade la orice porcarie spui/faci.

| onasis1961 a răspuns:

Ce zici daca pui in prieten comun sa se intereseze ce parere are despre tine si daca a.ti putea fi impreuna!

| UngratefulPC a răspuns (pentru onasis1961):

Va ramane neplacut surprinsa crezand ca nu ai suficient curaj.