Buna.Daca nu simti nicio placere, chiar nu are sens sa te masturbezi.Cand corpul tau va avea nevoia, iti vei da seama de la o posta.Nu trebuie sa fie un obicei fix asa cum e spalatul pe dinti de 2 ori pe zi sau tunsul o data pe luna.Depinde foarte mult de hormoni si de starea ta in general.Nu cred ca trebuie sa renunti definitiv. Orice ar fi, ramane sa afli tu raspunsul.
Cu frica de germeni ar trebui sa ai grija, poate escalada in afectiuni psiholgice care iti vor impacta urat viata.Gandeste-te ca mama ta te-a crescut de mic.Ai avut vreo boala pana acum cauzata de microbii ei sau cei ai membrilor familiei? Ma cam indoiesc.Esti imun din moment ce ati trait toti in aceeasi casa. Poate nu ar strica sa mergi la psiholog, ca sa nu te apropii periculos de mult de ocd.
Salut!
Renunta definitiv la labă pana nu e prea tarziu! Ti-o spun din propria experienta, eu m-am lăbărit toată viața si acum am ajuns un ratat, ultimul dintre oameni. Iti vei pierde neuronii ireversibil si madularul tau va deveni netrebnic, pana nu il vei mai putea folosi.
Deci ai mare grija!
Daca o faci cum trebuie nu mai ai nevoie de ''iubita''. Ia niste jucarii sexuale si foloseste-le.