| XcrisSSx a întrebat:

Sunt baiat si am 17 ani.Am o problema legata de mine și prietena mea (nu iubita). Suntem prietenii cei mai buni chiar. Facem totul împreună. Mergeam unul la altul acasa, faceam clătite, ne uitam la filme imbratisati, ba chiar cateodata ne mangaiam, stateam pana târziu etc.Asta era pana prin noiembrie, decembrie.La un majorat ne-am îmbătat amandoi...mai mult eu, iar ea era încă lucidalaughingA avut toată noaptea grija de mine și o dată când am rămas singuri m-a întrebat de ce noi nu suntem împreună sarutandu-ma pe gat.Beat cum eram, am sesizat ideea, dar am tăcut și nu i-am întors gestul, deoarece era ceva ciudat, sa spun așa. Noi suntem și colegi, stăm în aceeași banca.Toți colegii și ceilalți din școală au crezut ca suntem împreună deoarece făceam poze ca cuplurile, etc, pe scurt ne comportam ca un cuplu. Când ieșeam seara de la școală ne țineam mâinile în buzunar unul la altul. Vorbeam la telefon și ne scriam zi și noapte și în fiecare seara când ne puneam sa dormim ne spuneam noapte buna, te iubesc! Totul a fost frumos pana când a apărut fostul ei "prieten". Odată cu asta lucrurile au degenerat mult. A început sa nu-mi mai scrie și îmi răspundea sec. La școală nu se mai comporta la fel, nici măcar nu o mai lasă să o ating. Colegii, sesizând, m-au întrebat ce îi cu noi, dar nu știam ce sa le spun pentru ca nu știam nici eu. Pana când am aflat ca vorbea cu el zi și noapte și își spuneau chestii gen iubit-iubita. A început sa fie foarte distanta de mine chiar și acum. Am avut multe certuri legate pe tema ăsta și ea tot timpul începea sa se scoată cu faptul ca eu sunt gelos. A avut dreptate..chiar sunt și odată cu ăsta mi-am dat seama ca gelozia apare atunci când ești îndrăgostit de persoana respectiva. De exemplu săptămână viitoare se întâlnește cu el și sincer chiar nu știu cum voi reactionalaughing) Un sfat ceva ce sa fac? Am încercat sa o ignor dar nu pot.

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă o iubești cu adevărat, las-o să-și urmeze sufletul, chiar de nu ești tu alesul. Dacă n-o fi să fie cu ăla, va reveni la tine; dar dacă tot o s-o cicălești să se despartă, obții exact efectul opus.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea il vrea pe el, nu ai cum sa o impiedici.Asa ca las-o cu el si tu gaseste-ti o fata cu care sa te iubesti cu adevarat.

| Atlas33 a răspuns:

Tu nu poti fi niciodata El..si-apoi, ea a inteles bine asta.Nu stiu in ce circumstante s-au certat si nici cum au reusit sa reinstaureze iubirea, important este ca ea a avut o ratacire de moment si a cautat in tine drumul spre casa, ori tu ce ai facut, i-ai luminat calea pana la un punct, si-apoi ai lasat-o singura nefiind asa importanta pentru tine.Pe drumul asta insa, a regasit-o fostul ei iubit, singura si neajutorata s-a rezemat odihnindu-si picioarele in bratele lui.Ori nu te atrage indeajuns sau ai fost prea timid sa gusti din farfurie.Nu o poti ignora,acum nu faci altceva decat sa-ti reprosezi cat de fraier ai fost, ai avut vrabia in mana si i-ai dezlegat ata de la picior.Ea se va mai certa cu celalalt stai calm, trebuie doar sa-i fii prin preajma fara sa o sufoci, comporta-te ca un barbat, iubeste-o cu privirea dar nu plange ca o sluga ce-si cere indurarea sau poate mila.arata-i ca traiesti si ca poti si in lipsa ei si departe de ea, zambeste in preajma ei, flirteaza, afiseaza o fericire inexistenta, caci va veni pana la urma.Continua sa o iubestisau incearca sa uiti daca poti, dar nu vei reusi asta cu siguranta ahah...cu bine.

| Maria_Elena_Chirca_1991 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa ii spui faptul ca ti-ai dat seama ca esti indragostit de ea si ca vrei o relatie cu ea. Din cate descrii, si ea simte cam acelasi lucru pentru tine. De ce sa nu fiti impreuna daca va iubiti? Oricum, mai mult decat pe ea, nu ai ce sa pierzi incercand, nu? Ca stand fara sa ii spui asta, sigur ai sa o pierzi.

| Parker_Kip_1997 a răspuns:

Pare un sfat mai crud, dar se vede ca va iubiti. Singurul lucru este sa il faci pe el sa se desparta de ea, asa sigur va revenii la tine.
Sau ceva mai usor e sa ii arati ca tu esti mai bun decat el.