anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat si am descoperit de curand ca imi plac barbatii.De fiecare data cand ma gandesc la barbati am erectie iar cand ma gandesc la femei nu prea am. Vreau prima data sa incerc sa intretin relatii sexuale cu un baiat ca sa vad cum e si dupa poate mai continui.Nu stiu cum pot sa imi dau seama dupa cineva daca e gay, am un prieten care spune ca e si nu stiu cum sa " il agăţ", sau macar doar sa am o aventura cu el.Dau funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Retine un singur lucru :

Atractia sexuala nu se considera si orientare sexuala. Poate sa iti fileze tie lampile dupa barbati cand poate sa fie doar o simpla fantezie erotica.
Iti dai seama cand esti gay sau bi atunci cand faci sex si cu barbati si cu femei. Abia atunci iti dai seama de orientarea ta sexuala pentru ca atunci descoperi ce iti place cu adevarat.

| Joyfetih a răspuns (pentru anonim_4396):

Mersi de sfat, chiar e doar o fantezie.

| RAY a răspuns (pentru Joyfetih):

Poate esti bi, eu isi propun ceva, poate o sa te supar, fa man sex cu un baiat si vezi cum e

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In timpul unei discutii ca intre prieteni sau la ''o bere'', ai putea la un moment dat mai mult sau mai putin voalat, sa amintesti sau sa aduci in discutie faptul unei posibile orientari bisexuale si sau care este parerea lui privind conceptiile din societatea romaneasca fata de diversele orientari sexuale. In functie de raspunsul sau modul de abordare a subirectului vei reusi sa afli ceea ce doresti sa stii de fapt. Bafta!

| Stropdeploaie a răspuns:

Vrei sa ne cunoastem?
Scrie mi in privat.