| outkastfresh a întrebat:

Sunt baiat si am o intrebare de 90 de puncte trecem peste alea din oficiu laughingsunt impreuna cu o fata de 2 luni ea are 14 ani iar eu 16 dar nu trecusera bine cele 2 luni si asa in joaca am intrebat-o daca ar vrea sa o facem...ea a spus,credeam ca a glumit dar peste 1 zi 2 am vazut ca de fapt ea vorbea tot timpu serios.ma intreb daca chiar si peste 2 luni o fata poate sa te iubeasca asa de mult sau e altceva voi ce spuneti ? tongueva intreb pentru ca suntem amandoi virgini.nu stiu sigur ce va iesi in momentul ala laughing dar banuesc ca totusi pentru o fata conteaza mult cu cine o face prima datace spuneti? ma poate iubi atat de mult sau e altceva?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Tu glumesti si ea se joaca serios.
A visat dragoste,a vazut filme de dragoste,asculta muzica de dragoste toata ziua,asa ca ea crede ca te iubeste.
Si ce e mai firesc decat sa te repezi sa implinesti dorinta celui pe care il iubesti,ca sa-l vezi fericit?
Da,fata e convinsa ca te iubeste si o poti crede si tu,te iubeste.
Dar e mult prea imatura si lipsita de discernamant si informatie corecta,nu stie ca pe tine te poate baga intr-un centru de reeducare si ea personal isi distruge sanatatea.
Ea vrea doar sa-ti faca pe plac,asta ii ceri si ea se agita sa ti-o ofere.
Daca ai suflet in tine, spune-i ca ai vrut doar sa o testezi, dar ca n-o vei obliga la un asemenea sacrificiu.
Nu te sfatuiesc sa risti.

| NeimaginabilA a răspuns:

Domnisorule, esti atata de immatur incat crezi ca sexul e o joaca, fu fii prost, cu sexul nu e de joaca, mai asteapta inca cativa ani.
I-ti spun eu ce-i e imaturitate asteapta inca vreo 1-3 luni sa vezi ce mult te va iubi atunci.

| sabin89 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

O data spui sa mai astepte cativa ani si o data 1-3 luni. Cum e? (Si nu i-ti, ci iti).

| didiDia a răspuns (pentru sabin89):

NeimaginabilA nu se contrazice in afirmatii. Citeste mai cu atentie si vei vedea. (Era vorba ca fata peste 1-3 luni s-ar putea sa nu-l mai iubeasca pe baiat si ca baiatul sa-si inceapa viata sexuala peste cativa ani. Pricepi, sabin 89?)

| sabin89 a răspuns (pentru didiDia):

Pricep. Mai cu intarziere, dar pricep

| outkastfresh explică:

Da doar ca eu nu i-am cerut asa ceva, ci vorbisem asa in gluma...glumeam amandoi si mno,
ea pana la urma vbea serios, ceea ce si pe mine ma cam...shokat