Poate eşti tratat aşa din cauză că nu ştii la română, nu că ai părul lung. Tu crezi că Doamna ta Dirgintă te "torturează" pentru că ai părul lung? Dacă da, ai o problemă gravă. Se numeşte schizofrenie paranoidă. Şi de ce ţii atât la părul ăla?
pa, pa.
Sigur o parte din vina iti apartie fiindca nu cred ca s-ar fi luat de tine chiar asa din senin. :-s
tunde-te macar de data asta iar daca mai are ceva de comentat abia atunci inseamna ca are cu adevarat ceva cu tine.
bafta la scoala!
Sincer acum, daca tii la mandria ta, nu te tunde. Om esti si tu, om e si el, daca te jigneste, il jignesti si tu, daca are tente sa-ti dea vreo pedeapsa (exmatriculare, puncte scazute la purtare) spui unui parinte sa'i faca reclamatie. Chiar la politie, deoarece faptul ca te'a jignit se numeste calomnie. Tu invata perfect la materiile la care stii ca profesorii sunt sariti de pe fix, ca ei n'au cum sa-ti dea note mici. Daca iti micsoreaza nota pe acest fapt, iarasi mergi cu un parinte. Scoala are dreptul sa-ti impuna un anumit stil de imbracaminte si comportament...atat. N'are cum, si nici in regulament nu scrie, ca poate sa-ti impuna o anumita frizura.
Sanatate.
Pai astea sunt regulile scolii, ce conteaza daca ai media buna, cand nu arati ca un elev de acea medie? In plus unui baiat ii sta mai bine cu parul mai scurt, decat mai lung.Asa ca cel mai bun sfat ar fi sa te tunzi, in plus doamna ta diriginta iti poate scadea si puncte la purtare.Bafta!
Salut
ti se adreseaza vorbe urate din partea cadrelor didactice?
discriminari? din partea profesorilor? discrepante?
du-te la director in audienta si spune-le patania ta, spune ca diriga de romana ti-a facut avansuri, ca vrea sa te tunzi desi baietii din anul 2010 sunt metrosexuali, te jigneste de fata cu toti copii, rade de tine si barfeste cu profa d biologie despre tine.
numai bine!
Hei daca tie iti plac parul asa cum este nu te tunzi si gata, vorbeste si tu cu parintii si explica-le ce se intampla.
Eu am avut parul lung si in generala si in liceu si in facultate.Si mi-e mi s-a spus sa ma tund ca face parte din "regulile scolii" si nu am facut-o. S-au saturat sa-mi mai tot zica sa ma tund, si-au dat seama ca isi racesc gura de pomana.
Daca nu vrei sa te tunzi nu o fa si gata, nimeni nu te poate forta s-o faci.Profesoara nu are dreptul sa vina cu foarfeca sa-ti taie ea parul, ar insemna ca te agreseaza fizic.
Inchidele gura astfel : vezi-ti de treaba, invata bine (n-am zis sa devii un tocilar), dovedeste ca esti foarte bun la ceva si ca esti de-asupra lor.
Iar cei care te discrimineaza si iti spun vorbe urate nu sunt altceva decat cocalari si pitzipoance. Poti sa le si spui ca voi sunteti la scoala ca sa invatati sa va purtati civilizat, nu ca niste animale.
Iar daca au de gand sa te ameninte cu scaderea notei sau exmatriculare, atunci propune-i profesoarei sa le exmatriculeze si pe domnisoarele care vin cu fusta pana-n fund, decolteu si machiate ca pentru club, sunt curios ce o sa mai zica.
Incerci sa ii explici desteptei tale de diriga ca iti place parul tau asa cum e.si sfatul meu este sa nu te tunzi.eu sunt fata si colegul meu de banca mai are putin si are parul cat al meu si la fel diriginta noastra il pune sa se tunda dar el refuza. o sa vezi ca la un moment dat va inceta cu torturile si va intelege.
Stiu cum ii, traiesc aceasta experienta pe propria mea piele sau mai bine zi pe propriul cap . Fa cum fac eu, il las tot mai lung m'il intind cu placa (cand am ora cu diriginta) sh ii spun sa ma lese in pace sh sa isi vada de materia ei sh sa nu se mai ia de parul meu sh 1/2 saptamani nu mai comenteaza "Bafta"
anonim_4396 întreabă: