| Cucvbigg8g a întrebat:

Sunt baiat si atunci cand ma masturbez imi place sa imi mângâi orificiul anal si sa imi introduc degetele foarte adânc,imi place mult lucrul acesta, este ceva rau?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Atât timp cât ai grijă de igienă, nu e nimic deosebit. Masajul prostatei e un mod destul de plăcut de a se excita al unor bărbați.
PS nu merge sub patrafir! riști să dai peste alte necazuri! rolling on the floor

| Cucvbigg8g explică (pentru mihai69):

Nici nu ma duceam

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil vei avea si experinte cu baieti care iti vor atinge mai mult sau mai putin anusul, mai usor sau mai adanc, dupa cum doresti, intr-un viitor destul de apropiat, odata ce dorinta, curiozitatea si placere exista deja.

| vocea a răspuns:

Daca igiena ta este in ordine si tu te exciti cand faci asta, stai linistit este ok.

| JustStitch a răspuns:

Ce faci tu se numeste pacate, Ar trebui sa ajungi la biserica la preot sub patrafir sa te spovedesti pentru ati fi iertate toate pacatele toata greşala cu voie sa fara devoie. Bafta

| cikone a răspuns:

Sa ai mainile curate, si degetul care ti-l introduci in anus sa-l lubrefiezi cu o crema, si sa ai grija sa nu te ranesti.Nu-i nici o problema, daca iti place, nu se poate intampla nimic rau.Nu ai spus cati ani ai.

| FrumuselulPpPpPp a răspuns:

Se pare ca nu sunt singurul baiat cu pasiuni pe care unii le-ar numi bolnave.
Iti admir curjul de a relata public actul tau pervers.
Mie imi place, in mod special, sa ma joc prin anus cu sticla de Nestea.
Recent, am descoperit placere cand strang un dop intre fese, iar asta ma excita mai tare, pentru cei ce n-au incercat inca.
Simultan, ma frec la puta cu crema de Aloe Vera, pentru o senzatie cat mai reala a actului sexual.