| best1people a întrebat:

Sunt baiat si fata de care imi placea dar totusi nu eram un cuplu...a stat cu mine doar ca sa ii dau numarul de telefon al prietenului meu.Iar acum sunt foarte suparat ce ar trebui sa reiasa din asta cai in curand vine balul bobocilor si nu am partenera,ce sa fac cu fata de care imi placea, cum sa nu mai fiu suparat si cum sa fac sa am partenera la bal?crying

5 răspunsuri:
| Zuzu6235 a răspuns:

Nu ar fi trebuit sa dai nici un nr de tel..mai ales daca o placi...treuie sa iti dai seama de fete din astea...tin minte ca mi-a cerut o tipa sa dau un nr de tel al unui amic..si am zis ca nu il am in agenda laughing mai bine sa afle de la altcineva..macar stiu ca nu mi-am facut-o cu mana mea. daca ar fi vrut sa fie cu tine nu cerea nici un nr de tel al altuia. sau sun-o si intreab-o daca nu are un nr de tel al unei prietene pentru tine si seara baluluiwinking zii ca iti e datoare pentru ca si u ai facut la fel.

| ksuper31 a răspuns:

Frate,nu mai fii trist,asculta rap! Spike,DOC,CTC in general.O sa te faca sa te faca sa vezi ca toata viata este un tren iar noi trecem, in fiecare an, printr-un alt vagon, cu obstacole! Viata are si urcusuri si coborasuri!
Timpul le v-a rezolva pe toate, crede-ma! Succes si bafta la bal cu viitoarea ta prietena!

| best1people explică:

Dau funda pentru cel cu cele mai multe pareri

| best1people explică:

Daca ar fi asa de simplu

| best1people explică:

Dar eu nu i-am dat nr