Si la tine 'des' cat inseamna? ca poate sa fie cat o fac si ceilalti... daca e aproape zilnic, eu stiu ca e normal... daca e de mai multe ori pe zi... fa o pauza;}
Pe langa faptul ca provoaca dependenta duce si la probleme psihice...asa ca ...mai rar
Doar daca exagerezi, te epuizezi, devii apatic, obosit, si iti poate scadea interesul fata de situatia normala, cu o partenera! Deci cauta-ti una corespunzatoare, compatibila si intelegatoare, faceti ce trebuie impreuna, ok, si o sa ti se diminueze, posibil f. accentuat, acest impuls! Re/Descopera farmecul unui cuplu functional, si bucura-te de toata complexitatea trairilor aferente implcite, cu igiena, respect, cosideratie fata de ce vrea si ea, tandrete si altruism, si va fi Bine! SUCCESS!
Este cv normal sa te masturbezi mai ales daca esti virgin... dar totusi esti baiat, fa-ti tupeu si date si u pe la fete... e mult mai placut sa faci sex decat sa te masturbezi
... oricum u sti cum iti place mai mult
Cand te masturbazi, stiu eu, elimini foarte multa vitamina A si calciu, si alte substante necesare organismului. e nevoie ca ele sa se regenereze, deci fa-o mai rar. cred ca odata la 2-3 zile, pentru varsta ta e ok. a...si e absolut normal sa te masturbezi, chiar daca Biserica zice ca e un pacat.
Nu masturbarea dauneaza ci modul cum te masturbezi. Organismul uman produce zilnic sperma, sperma nu este limitata se regenereaza oricand. Situatia e simpla ai prietena faci sex nu ai prietena te masturbezi. Eu cand aveam cate o partenera nu ma masturbam ca aveam placere sexuala acum momentan sunt burlac o mai iau la laba din cand in cand.
AdrianMike întreabă: