| panann a întrebat:

Sunt barbatsi am 30 de ani si acum 3 luni s-a intamplat o schimbare totala in viata mea,eram la o cafenea cand de odata un barbat s-a bagat in seama cu mine si am tot vorbit,pana m-a chemat la el acasa, nu ma gandeam la ce intentii are pana am intrat la el in camera, am stat cateva minute si am inceput sa bem niste sampanie, am observat ca el se apropia tot mai tare de mine si ca avea erectie.Cand dintr-o data imi spune daca vreau si eu acelasi lucru ca si el.M-am prins la ce se referea si parca dintr-o data am luat-o razna si i-am spus ca da.A scos un prezervativ din dulap si a inceput sa se dezbrace, i-am facut sex oral dupa care am inceput sa facem sex, mi s-a parut o experienta foarte tare.Am si dormit la el iar chestia e ca repetam aceeasi poveste de 3 luni in fiecare weekend.Mie imi placeau femeile inainte dar nu pot spune ca imi plac barbatii acum doar cu el imi place sa imi fac de cap.Am uitat sa precizez ca are 55 de ani.Credeti ca o sa dureze aventura asta? Oare sa continui sa fiu cu el?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Esti diliu ma cumetre laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Sti ca exista un site cu fantezii erotice pe care poti sa iti insirui tampenile.

| Frank51 a răspuns:

Chiar esti bun de stand up comedy. Dar mai ai de invatat, ca nu am ras deloc.

| SilentRain a răspuns:

Barbat nu mai esti de mult, groaznic
Se duce de rapa omenirea

| Quassaar a răspuns:

Cred că abia aștepți să cadă legea?

| Defalucy a răspuns:

Buna.Șansele că relația sa dureze sunt mici.

| panann explică (pentru Defalucy):

De ce? El mi-a spus ca vrea sa ne mutam impreuna si ca vrea ceva serios.

| ajutortpu1 a răspuns:

E nefiresc ceea ce faci! Trebuie să renunți...

| Jok12345 a răspuns:

Inseamna ca iti place senzatia cand ti-o baga in fund, felicitari.

| maistoc1 a răspuns:

Ba **** voi cum *** sa te iubesti cu cineva de acelasi sex. Omenirea se duce de rapa, sa vad pe strada doi barbati ca se pupa ca ii rup