Ok...nu inteleg prea bine acest concept de bisexual dar tu stii...in orice caz. daca iti plac mai mult fetele, de ce nu vrei sa ai o prietena? adica stiu ca este mult mai greu sa gasesti o lesbianca sau o fata care ar vrea sa fie cu tine dar v-ati intelege mult mai bine. in cazul in care il iubesti pe prietenul tau si vrei ca el sa stie ca esti bisexuala atunci poti sa ii explici asta, este doar o impartire a creierului nu prea bine definita asa ca tu poti sa alegi din ambele sexe, ceea ce este sa zicem un avantaj pentru tine si pe el nu il afecteaza de loc faptul ca tu esti bisexuala. in lumea de astazi faptul ca esti bisexuala nu influenteaza asa de mult, Romania nu are pea multe lesbience sau gay sau bisexuali, deci practic tot pe sexul masculin trebuie sa te axezi si pur si simplu nu trebuie sa il afecteze pe el treaba asta. este decizia ta si atata timp cat va iubiti nu conteaza faptul ca tu te-ai putea uita si dupa fete. efectiv nu este nuici o problema si trebuie sa incerci sa ii explici.
NU e neapărat să-i spui iubitului, poţi să-i faci o "propunere" de sex în 3 ( invitaţi o fată să vi se alăture ) şi fi convinsă că el NU va refuza o astfel de ofertă!
Nu e ciudat, e doar normal. A nu se intelege ca am ceva cu homosexualii, lesbienele sau bisexualii, dar asa cum voi baietii sunteti atrasi de frumusetea, feminitatea si gingasia fetelor, tot asa noi ne simtim atrase de masculinitatea, forta, sentimentul de protectie pe care ni-l confera barbatii. Nu e nimic greu de inteles, e ceva ce tine de completare. Din punctul meu de vedere nu se compara senzatia cand un baiat te tine in brate cu aceea in care te-ar atinge o fata. Nu ca mi-ar fi scarba, dar nici nu as simti ceva. Dar na..fiecare cu ale lui
Daca inveti psihologie o sa inveti...ca de fapt exista extrem de putine persoane cu adevarat bisexuale si ca de fapt marea majoritate fie vor sa atraga atentia si sa fie centrul universului, fie au avut traume mari in copilarie. Din punctul meu de vedere nu exista homosexuali adevarati, toti pot fi tratati, dar e problema lor daca vor sau nu. E treaba lor ce fac in dormitor, atata timp cat tin asta la ei in dormitor si nu se afiseaza ostentativ peste tot dand impresia ca de fapt normalul e anormal!
Parerea mea nu este chiar asa. Despre bisexuale mai merge ce spui, dar despre homosexuali, nu. Homosexuali se nasc intr-un corp dar cu un creier diferit, nu poti trata acest lucru. Cel putin nu in toate cazurile, cu cat acel homosexual are un creier impartit mai apropae de bisexualitate decat de homosexualitate cu atat este mai posibil sa tratezi acest lucru, dar nu de tot, mai degraba ai trece persoana intr-o bisexualitate decat intr-un sex bine stabilit.
Daca tu crezi ca nu va accepta, atunci nu-i spune (in caul in care mai vrei o relatie cu el)!
Daca ii spui, e posibil sa-si schimbe parerea si comportamentul, fata de tine!
Si mie si am aceeasi problema dar incearca sa fi un pic fitoasa si fetita si o sa mearga! Sper ca te-am ajutat.
George0197 întreabă: