Off, cata durere poate provoca un om, de ce? refuzul nu ii este de ajuns, de ce vrea sa ramana marcat brutal? asta e omul si totusi nu merita nimic. atat de perfect te-as putea intelege, incat ma doare sufletul cum poate fi un om ranit atat de profund, de niste "animale" infecte, imi pare atat de rau mie, te inteleg(desi nu sunt in situatie) recunosc, nu poti simti aceeasi durere si profunzime in suflet daca nu esti tu cel care o simte, traieste. e revoltator cum altii "sufera" din cauza ca sufletul doare, iar altii nu stiu cum sa-si prinda "mintea" in toate mizeriile acestei lumi. un psiholog nu stiu daca ar putea fi el atat de profund in situatia "vindecarea sufletului" de ce? pentru ca nu ii este conceput o traire atat de profunda incat sa perceapa cu adevarat trairea si a te putea ajuta. e normal, asta a invatat, dar sa nu uitam pentru ce o face, are un salariu. nici un om, asculta, nu merita sa ii fie cunoscute trairile tale, pentru ca este nespus de inselator. nu poate privi dincolo de el, ego, si la ce iti poate folosi tie asta? si, ca sa incepi sa-ti faci prieteni, sa iesi cu ei, da, te-ar ptea ajuta sa te distraga pentru o perioada putina, dar sa nu uitam ca sunt trairile tale, e vorba de tine, perosana ta, nu de cei din jur. si, intr-un prieten sa nu te increzi niciodata, in plus, nu sti daca este interesat de tine sau de trairile tale. trebuie sa privesti in ansamblu cu o intelepciune divina pentru a putea ajuta omul. eu, sincer din toata inima iti sugerez: de ce nu te-ai duce direct la Sursa principala? omului i-a fost data o intelepciune, dar sa nu uitam si Cine i-a dat-o! nu cred ca omul, psiholog ce o fi, te-ar putea ajuta mai bine decat insusi Creatorul tau, Dumnezeu! daca te duci cu regret si cu o dorinta arzatoare pentru a cere dreptul la fericire, sunt convinsa, mai mult ca sigura, ca El nu te va lasa, si nu-ti va intoarce Spatele. D-zeu deja iti stie problemele, durerile, doar asteapta ca tu sa i le spui. atata iti cere El, sa te duci la El! uite, nu iti cer eu, dar solutia pentru ca "problema" ta sa fie rezolvata este asta, si tu, daca vei dori intr-adevar sa fie rezolvata, ma vei asculta. nu poti refuza binele tau, daca nu cauti calea de rezolvare. caut-o, dar caut-o acolo unde este 100% sanse de gasire! in om, niciodata, dar niciodata sa nu te increzi, nu merita, nu i-a fost data aceasta binecuvantare, de a fi sfant si de a putea da sfaturi remarcabile. Cel care sta in spatele oricarei intelepciuni fata de om este doar D-zeu! omul este nimic, si in plus, nu este de ajuns, incat isi accentueaza viata atat de urat si de murdar incat nu stiu cat D-zeu ne mai rabda! sufletul este doar cel care ne poate diferentia de restul, putem fi curati, putem trai placut dar pe acest pamant nu vom gasi mai buna alinare decat in El. uite, de mine se foloseste D-zeu doar pentru a-ti arata adevarul, de a-l cunoaste, de tine depinde daca il vei cauta. ma poti contacta daca vrei, te voi ajuta cu cea mai mare placere. de ce? pentru ca iubesc omul (desi nu ar trebui) dar iubesc sufletul lor nobil si dornic sa se vindece! asta este cel mai cert lucru care poate exista! sufletul nostru este cel care trebuie curatit si infrumusetat, nu trupul. nimeni nu duce nimic cu el dincolo. dar sti, trebuie sa ai o intelepciune data aparte pentru a putea privi si patrunde in cuvintele mele, pentru a vedea rostul si motivarea de vindecare. iti multumesc sincer ca ceri ajutorul, ca-l cauti, dar cauta-l si acolo unde se merita cu adevarat! poti fi fericita daca tu iti doresti cu adevarat! totul depinde de creier, daca tu ii predai comanda "nu si nu, el asta primeste", pe acest pamant. insa sufletul este cel care ne ajuta sa evadam si sa privim atat de inconstient, diferit si pur fata de tot ceea ce este atins. ai mare grija de tine, iar eu sunt ferm convinsa ca tu poti mai mult! muahh:*
Poate esti buna rau dar nu asta e problema.Cel mai bine vorbesti cu un psiholog dar mie nu-mi place sa-i spun unui strain off-urile mele.Prietenii sunt cei mai buni in astfel de momente.Si stai linistita, baieti gasesti o droaie
Buna. Ai putea sa mergi la un psiholog dar asta e la alegerea ta... Parerea mea este ca nu ar trebui sa te gindesti cum te percep ceilalti din jurul tau, gandeste-te in primul rind ca si ei sunt la fel ca tine toti au avut probleme pe care nu vor sa vorbeasca sau sa se afle.Si crede-ma ca daca cineva afla despre problema ta nu cred ca va pleca de linga tine ( daca totusi face asta crede-ma era un om fals...). O si cind vb cu un baiat iti spun sigur ca si el e emotionat nu numai tu.
Chiar acum am putina treaba in casa,dar povestea ta m-a facut sa ma opresc.
Imi pare foarte rau pentru tine,te inteleg. Eu sunt o persoana inchisa in mine,sunt singura,si singuratatea ma omoara,nu e buna de nimic. Dar de la o vreme parca incep sa imi dau drumul in societate,e foarte greu sa reusesti,si eu mai am mult pana ajung la granita dintre lumea mea in singuratate si lumea de zi cu zi. Dar sper sa reusesc,orice ar fi nu ma las,pana nu imi fac si eu prieteni. Fa altceva,gasesete-ti prietenii,iesi cu ei la suc, la petreceri, gasesti baietii de tot felul. Si daca unul te refuza crezi ca e sfarsitul lumii? Altul ar face orice numa ca sa te poata vedea 5 minute in fata lui,fara nicio pretentie. Stai linistita totul o sa fie bine,incearca sa lupti cu singuratatea,cum fac eu. Stiu ca e greu,uneori zic ca numai pot gata,prefer sa stau singura decat sa fiu respinsa,dar intotdeauna apare un motiv pentru care vreau sa raman in picioare,oricat de mic ar fi,dar are o putere imensa. Lupta pentru cine ti tie mai drag,treci peste tot ce a fost,si razbuna-te pe gunoaiele acelea,nu uita:"ochi pentru ochi si dinte pentru dinte". Ce ai patit tu trebuie sa pateasca si ei,intr-o zi o sa le para rau,intr-o zi cineva o sa te iubeasca prea mult,incat sa te lasa singura la greu.
Baietii sunt multi,dar cand o sa umbli cu cineva,o sa vezi viata in culori,nu o sa te mai intereseze de nimeni si de nimic,asta se numeste fericire.
Doamne ajutati sa iti fie numai bine,si sa fi fericita,ca ai ocazia asta. Ai o viata inainte,gandeste-te la viitor,sot,copii,nepoti,tot ce vrei tu.
Sa ti se indeplineasca toate dorintele tale,si numai bine colega. Sper ca te-am ajutat,chiar daca am scris mult.
Te-am pupat,ai grija de tine, si fi cuminte, pa pa! :*
Vorbeste cu un phiholog, el este singurul/singura care te poate face sa uiti prin ce ai trecut.
Mi.as dori f.mult sa-ti ascut offf-ul si sa te ajut, uite i.d-u meu : teo_dora_anca :*
Este si normal ca cele doua tentative sa te marcheze, dar acela e trecutul. Ai o singura viata, nu merita sa stai singura! Totdeauna o sa existe un refuz, dar nu cred ca un baiat care tine cu adevarat la tine, o sa te lase pentru un lucru care s-a intamplat in trecut. Am trecut prin aceeasi chestie si am invatat, cu ajutorul unui psiholog, ca trebuie sa ma deschid catre lume, sa nu fiu singura. Deci comunicarea cu un psiholog te va ajuta, mai mult ca sigur! Nu-ti fie teama, si sa nu-ti mai pese de ceea ce gandesc altii. Lumea este si va fi in continuare rea, asta e! Ne adaptam si trecem peste! Succes!