anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt bolnava? de cateva saptamani imi iese din vagin ceva alb si acum cand m-am la vagin este ceva alb, sau, este normal, sau sunt bolnava?

13 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Nu este o boala grava(dupa descrierea ta)e doar o scurgere, incearca sa iei niste antibiotice vreo 5 zile, si daca vezi ca dupa 5 zile inca mai ai scurgeri du-te la ginecolog! (ospamox 1000mg, sunt puternice asa ca iei una la 12 ore si niciodata pe stomacul gol, si daca ai sa le cumperi, cere la farmacie si un protector de stomac, iei una pe zi, asa iti protejezi stomacul (ti-am zis sunt puternice!)sanatate

| Sara2 a răspuns:

Ai o scurgere mergi la un medic ginecolog pentru tratament poate fi vorba de o candidoza nu cred ca ai nimic grav

| Irina a răspuns:

Depinde cati ani ai. cu o anumita perioada inaintea primei menstruatii apare secretia vaginala care e perfect normala.

| cristina_6456 a răspuns:

Ai o infectie du-te la ginecolog si eu am avut la fel mi-a dat 10 zile tratament si mi-a trecut

| mikiscence a răspuns:

Daca scurgerea respectiva nu are miros .as putea zice ca nu e nimic grav doar ceva hormonal...si nu lua pastile din auzite. du-te la un ginecolog...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu lua in nici un caz antibiotice, fiindca pare o candidoza (provocata de o ciuperca) si antibioticele ti-o vor agrava. Du-te la ginecolog pentru tratament fiindca daca nu o tratezi la inceput boala devine greu de tratat si vindecat.

| lexandra a răspuns:

Nu intra in panica... dupa cum spune si monnyk s-ar putea sa fie candidoza. stiu ca si mie mi s-a intamplat, dar nu am luat nicio pastila...am facut un tratament cu ulei de masline si a trecut! insa daca intr-adevar vrei sa fii sigura ca nu este nimic mai grav, mergi la un medic ginecolog.

| bismark65 a răspuns:

Depinde ce anume alb, un fular? o sapca de politist? cel mai bine fugi la medic nu te vindeci pe site

| totata a răspuns:

Depinde de ce varsta ai.eu as zice sa nu te speri pentru ca poate fi vorba despre leucoree, o scurgere normala pe care o au toate femeile.aceasta apare pe 9-12 ani si nu este nimic grav, este modul in care se curata vaginul. daca ai depasit aceasta perioada de varsta du-te la un ginecolg pentru ca el iti va da tratamentul de care ai nevoie.nu lua nimic de capul tau.

| danutza_8181 a răspuns:

Cea mai buna solutie e sa te duci la medic el e cel care te va ajuta cel mai bine si nu lua pastile de capul tau...nu te teme ca va fi totul bine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-a rezolvat, este o candidoza, multumesc pentru raspunsuri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde cand ai inceput activitatea sexuala, la inceput cateva luni bune curge ceva din vagin, pentru ca exista acolo o rana, dar pe urma nu mai este normal, trebuie sa mergi la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am o scurgere vaginala alba ca un fular, ce poate sa insemne asta?