| Selyselene a întrebat:

Sunt bune testele de sarcina Barza Gold? Unde stau eu e doar o farmacie si numai pe acela l-a avut big grin. Prietenul meu nu a ejaculat in mine, m-a penetrat doar o singura data laughing adica a durat 3 secunde i-am povestit si farmacistei ca o cunosc,a spus ca e imposibil sa raman,dar prefer sa fac testul,menstruatia nu o am regulata,vreau sa fac testul doar sa ma simt eu mai sigura,sa scap de paranoia, oricum stiu cum se face acest test si e usor.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt foarte bune, cu conditria sa le faci corect, adica din prima urina de dimineata, dupa minim 21 de zile de la contactul sexual.

| Selyselene explică (pentru Brigaela):

A costat 7 lei si am auzit ca cele ieftine nu sunt asa bune, e adevarat? Este de tipul banda(strip), si da au trecut 21 de zile, dimineata o sa il fac. E adevarat ca daca apare o linie normala si una stearsa este pozitiv? Sau ca uneori apare o liniuta stearsa din cauza umezelii? big grin

| Brigaela a răspuns (pentru Selyselene):

Daca apar doua linii, testul este pozitiv (daca il citesti la momentul indicat pe ambalaj). Daca cea de-a doua este foarte stearsa, testul este echivoc, probabil pozitiv si trebuie repetat dupa inca 3-4 zile. Nu poate aparea nimic din cauza umezelii, testul este ambalat special sa nu se umezeasca.

| corbulalbrosu a răspuns:

Posibilitatea de a ramane insarcinata nu este conditionata/in functie de durata penetrarii propriu zise si nici de cantitatea de sperma ajunsa in vagin.O sarcina poate sa se formeze DOAR IN CAZUL IN CARE SEXUL SE PRODUCE IN PERIOADA FERTILA. In lipsa unui OVUL VIABIL nu se poate produce fecundarea chiar si in cazul in care s-a produs ejacularea intentionata sau din greseal/neatentie/lipsa de experienta.In concluzie DACA acea penetrare sa petrecut in afara PERIOADEI FERTILE, probabilitatea de a ramane insarcinata este extrem de mica teoretic intre 3-5%. Stiind data exacta a penetrarii precum si perioada in care ai fost fertila, iti poti da si tu singura seama daca exista sau nu posibilitatea unei sarcini.Multa sanatate.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Da e bun! foloseste-l si daca vrei sa scapi de paranoia poti sa l si repeti dupa o zi.

| Selyselene explică:

Testul este de tipul banda si o sa il fac maine, azi este prea tarziu ca sa il fac.