Ar trebui sa te gandestica pana la urma unul tot o sa sufere, ori pe care l-ai alege. Unul tot trebuie sa iti placa mai mult... mai bine i-ai ruga pe amandoi sa te lase o saptamana in pace, atunci o sa iti dai seama de care ti-e mai dor, iar daca nu functioneaza asa, incearca sa ii compari, sa vezi ce iti place la fiecare, pana la urma o sa reushesti, daca te gandestibine. Mult succes:*
Ramai cu actualul baiat si spune-i prietenului lui ca nu vrei sa il faci sa sufere actualul. Daca lasi lucrurile asa va afla iubitul tau si va iesi scandal in proportii asa ca mai bine rezolva treaba cat mai repede.
Am patit`o si nu`i deloc de ras
Ai grija
Te trezesti intr-o zi fara niciunul
Alege pe cel la care ti cel mai mult sau nu alege pe niciunul!
De ce esti atat de sigura ca lui ii place si ca nu este doar un test ca prietenul tau sa vada daca renunti sau nu usor la el? eu zic sa ramai cu prietenul tau, deoarece daca te desp de el si te bagi cu cel mai bun prieten al lui, prietenul tau o sa se supere foarte tare, pana la urma o sa se impace cu prietenul lui cel mai bun si o sa il convinga sa se desparta de tine. Crede-ma, asa se intampla. Acum tu faci ce vrei... eu asta as face in locul tau
Pai inseamna ca ala nu e prieten daca iti face ochi dulci, iar tu daca esti o fata cum trebuie si vrei sa fii respectata si nu catalogata ramai cu cel pe care il ai, si poate ar trebui sa ii spui si cred ca va avea mai multa incredere in tine, te va iubi mai mult
Baby nu cred ca mai ai cum sa te impaci dupa un asemenea lucru cu "prietenul"
Si eu am fost pusa intr-o situatie ceva de genu`...pana am apucat eu sa-i explic ca prietenul sau cel mai bun imi cam face ochi dulci a aflat singur si s-a suparat dupa care ne-am despartit! Tu trebuie sa alegi pentru ca altfel il vei pierde pe unul dintre ei.Ori actualul si ii explici frumos ca prietenul sau are sentimente pentru tine,, ori prietenul.da`ai grija ce alegere faci si la cine renunti.tu ii cunosti!