Spui ca nu il stresezi sunandu-l, ca sa nu creada ca esti posesiva, dar daca insisti sa-si ia tocmai din acest motiv, nu cumva se numeste tot "stres"? Poti elimina teoria ca nu-si ia ca sa nu-l poti suna tu, fiindca din spusele tale, oricum nu obisnuiai, doar nu incearca sa previna un lucru care nu se intampla!? Posibil sa nu aiba bani pentru a-si lua un alt telefon.Nu mai face presiuni, nu o sa stea prea mult fara, isi va lua cand va considera.
Poate are nevoie de putina libertate sau pur si simplu nu mai vrea un telefon .
Nici eu nu vreau telefon si cred ca majoritatea adultilor detesta mobilul si ar renunta la el daca ar putea. Nu-ti mai face atatea griji, nu cred ca are vreo legatura directa cu tine, cred ca doar isi permite sa-si indeplineasca aceasta dorinta. Tie nu ti-ar placea sa nu mai sune telefonul cand ti-e lumea mai draga? Mie lipsa telefonului imi da o senzatie de normalitate, de libertate si, daca n-as avea nevoie de el la serviciu, as renunta fara regrete.
Nu cred ca are vreo legatura cu tine.
Daca zici ca tu nici inainte nu il sunai el nu avea ce sa previna!
Nu mi se pare o chestie stresanta sa vrei sa stii de persoana iubita ce e rau in asta? si e km nasoala chestia asta care o face elca si cum ar vrea sa te evite, sau ceva de genul urat din partea lui.imi pare rau, dar km asa se pare, ca nu vrea sa il suni
Cred ca nu are bani sa isi ia telefon.esti chiar asa neintelegatoare? da cumpara-i tu daca esti asa bogata!