| Stefy200 a întrebat:

Sunt cam trista ca baiatul cu care am fost o vara intreaga si care m-a parasit am aflat ca a fost cu mine doar ca sa nu mai plang(plangeam ca se droga)...cryingmi-a spus prietenul lui care in clasa cu mine. Ce sa fac? cum mi-l pot scoate din cap?

Răspuns Câştigător
| AlexXxander a răspuns:

Hmm chestia asta are 2 taisuri.Pe deoparte faptul ca a incercat sa te faca sa nu mai plangi arata ca intr-un fel ii pasa de tine, intrebarea este"s-a oprit din droguri cat a fost cu tine?". Care era relatia voastra inainte sa fiti impreuna? Raspunde-mi la astea si iti voi da un raspuns mai concret

| Stefy200 explică (pentru AlexXxander):

Da,s-a oprit din drogat cand era cu mine, inainte sa fim eram foarte buni amici.

8 răspunsuri:
| ViVi99 a răspuns:

Deci, prima data trebuie sa vb cu el, sa aflii daca e adevarat ce ti-a spus prietenul lui. Poate a mintit, vroind sa vada cum reactionezi sau doar ca sa rada putin d tine. Cel mai bine este sa-ti gasesti alt baiat. Cu siguranta o sa-ti treaca. In orice caz. Daca se droga este bine ca nu mai sunteti impreuna. Putea sa te infuenteze si pe tine. Si nu-ti face griji, sunt multi baieti draguti pe lumea asta. Oricum, toata lumea isi gaseste jumatateahappy

| Jigsaw a răspuns:

Iubeşti aurolaci.

| RxTx a răspuns:

Cauta pe alt cineva
care sa te iubesca cu adevarat

| alexhardy a răspuns:

Cea mai usoara metoda este o relatie de tranzitie. Iti faci o relatie cu un tip nou doar pentru sex si distractie. Asta pana il uti pe fostul. Metoda verificata care functioneaza.

| Stefy200 explică:

AlexXxander,da,s-a oprit din a se droga cat timp am fost impreuna si relatzia noastra era foarte buna! Glumeam,stateam impreuna, aveam grija unul de altul...iar acum cand ma vede pe holul scolii, ma ingnora...sad

| tinapapujik a răspuns:

Pai nu stiu... vorbeste cu alt baiat

| Lalalalalala19 a răspuns:

Te-a folosit.si nu mai merita atentia ta.concentreaza-te pe alte lucruri, gaseste-ti un hobby, poate incepi sa practici un sport.in orice caz ocupa-ti timpul, si de fiecare data cand iti aduci aminte de el adu-ti aminte si adevaratul motiv pentru care el a fost cu tine...mult succes:*