Ti s-a urat cu binele. In mod sugur va dauna. Nu demult am citit aici o intrebare de la cineva care era disperat ca sotia lui nu fusese virgina si ca el nu a experientat niciodată sexul cu o virgina.
Sexul întotdeauna e si o conexiune spirituala, nu doar fizica. Mai ales la femei produce si conexiune emoționala. Sau e vorba ca o inseli si ai fantezii cu metode de a te simți mai puțin vinovat?
Da, se poate rupe casnicia, insemanand ca nu-ti iubesti deloc sotia, odata ce vrei sa o vezi cu alti barbati facand sex.
Nici un om care-si iubeste cu adevarat sotia/sotul nu va accepta vreodata sa o imparta cu altii/altele.
Ma uit la comentarii si ma intreb cat de prost sa fi sa crezi ce zice asta ))
A mai fost unul cu fantezii din astea. Sotia lui n-a vrut, dar el le-a pus in practica oricum. Acum e in proces in Franta, si el si aia 50 de "barbati" care au facut sex cu sotia drogata. Il stie toata Franta si o lume intraga.
Ai grija ce fantezii ai. Cred ca o vizita la psiholog ti-ar fi mai utila.
Daca nu a mai avut pe nimeni inaintea ta, cred ca si ea are fanteziile ei
Daca nu intelege despre ce este vorba, explica-i in ce consta cockhold-ul.
Asta depinde numai de ea, poate fi deschisa la idee, sau nu.
Merita sa incerci. Barbatilor nu le e rusine sa le spuna sotiilor sa aduca pe alta in pat cu ei, asa ca tu incearca!
E o fantezie destul de des intalnita printre barbati. Daca ea nu e destul de deschisa, pastreaza asta la stadiu de fantezie. Daca e deschisa, da-i inainte si pune in aplicare, o viata avem si merita traita cu tot ceea ce ne dorim!
Tu o cunosti cel mai bine
beausingurlamasamea întreabă: