Intreaba-te pe tine insuti de ce vrei o amanta! si poate raspunsurile o sa le gasesti singur! si totusi, ai o sotie(dupa spusele tale) perfecta, o casnicie bazata pe comunicare si incredere si banuiesc ca pe iubire ca de aceea v-ati casatorit, ai o relatie si o casnicie cum multi altii isi doresc! intrebarea mea pentru tine e: chiar vrei sa iti distrugi casnicia? sa iti distrugi viitorul din cauza unui...moft, nici nu stiu cum sa ii spun! vrei sa treci printr-un divort? sau vrei sa ai o viata fericita, cu o sotie care te iubeste si cu care o sa iti intemeiezi o familie pe viitor! Gandeste-te! Multa bafta si sanatate!
Acum nu mai e timp de alte femei, ori divortezi si iesi cu cine vrei ori va intelegeti bine si duceti o viata buna
Nici tu nu stii ce spui.De obicei cand vrei o amanta inseamna ca nu iti mai place de actuala sotie.Si,parerea mea, sa stii ca este cam devreme. Daca este asa cum spui.Ca nu aveti nici un an de casatorie. Ceva scartaie in relatia voastra.
Parerea mea e ca un copil n-are ce sa caute intr-o astfel de casnicie. N-ati face decat sa-l chinuiti. Ai idee ce inseamna sa cresti un bebe? Nu e de-ajuns sa-i oferi tot ce-si doreste dpdv material. Trebuie sa-i oferi o educatie... Tu, daca o sa-ti ocupi timpul liber cu amantele, cand o sa mai vezi si de un copil? Crezi ca-i asa de usor?
Da, poti sa vorbesti cu sotia si sa ajungeti la un numitor comun (adica, fiecare sa fie liber sa faca ce vrea si cu cine vrea). Exista o multime de relatii de genul asta. Copilul insa, n-are ce cauta in ecuatie.
Totusi, ce varsta ai?
Posibil, te-ai casatorit prea devreme si nu te-ai distrat suficient.
Te-as sfatui sa nu-ti iei o amanta, fiind casatorit de 1 an. Te vei obisnui cu o viata dubla, vor aparea minciunile, gelozia, neincrederea (nu numai din partea ei, ci si din partea ta; tu stiind ca o inseli, te vei gandi: "oare si ea ma inseala?" )
Vei vrea mereu mai mult.
Intr-o casatorie nu trebuie sa fi satisfacut doar din punct de vedere sexual (doar nu faceti dragoste 24h din 24h), s-ar putea sa te nemultumeasca ceva la ea si artrebui sa stii ce: sa vezi daca se poate indrepta acea nemultumire.
Ce zici de raspuns?
31 de anisori. Nu pot spune ca m-am casatorit prea devreme si nici ca m-am distrat insuficient. Dupa cum am zis nu ma nemultumeste nimic la ea, ca altfel nu ma casatoream cu ea, pentru mine e perfecta, si in acest moment am relatia pe care voiam sa o am la inceput, una bazata pe incredere si comunicare.
Si totusi tentatia exista, si nu inteleg de ce, aici e problema.
2 multumesc pentru raspuns. Pana in acest moment e cel mai bun. Am ce mi-am dorit de la inceput, de ce acum doresc mai mult.
Tentatia exista in totdeauna.
Ca atunci cand intri intr-o cofeterie si mananci prajitura preferata, dar parca si la alta.
Incearca sa n-o inseli, fiindaca vor mai aparea multe care sa-ti placa si va trebui sa te abtii.
Cam asa e normal intr-o relatie, cel putin intr-o casatorie.
Din moment ce vrei mai mult, inseamna ca nu te multumesti cu putin. nu cred ca esti genul care sa spuna " mi-am luat nevasta care sa gateasca, sa spele si sa ingrijeasca de copii". Vrei mai mult de la viata. Dar din moment ce ea este ce ti-ai dorit de la inceput, bucura-te de ce ai si lasa-le pe cele din jur, caci sunt trecatoare.
Dar odata casatorit, nu mai e loc de mai mult; te multumesti cu ce ti-ai ales.
Totusi, gandeste-te daca veti avea un copil: femeia se schimba in 9 luni si fizic si comportamental.
Poate perfectiunea te plictiseste, sau poate ea te plictiseste, ai nevoie de ceva mai bad, o nebunatica.
poate ca nu iti face oral, sau nu face cum trebuie.
poate nu te face sa razi.
tentatia nu are cum sa apara daca ce am zis mai sus nu o caracteriza pe sotie, mi se pare ridicol si cam imposibil.
dar na, vorba ta, mai exista si tipi care desi sunt complet satisfacuti, au asta in sange, sa joace la doua sau mai multe capete.
va atrage, e chestie de adrenalina, de satisfactia riscului.
nu stim ce trecut ai, nu stim ce ii lipseste sotiei tale, eu am dat niste exemple de caracteristici fara de care nu poti trai fara sa te plictisesti cu o persoana. (umorul, nebunia, rebeliunea, sa te faca sa te simti mereu tanar, sa te venereze, sa te faca sa te simti un barbat adevarat).
Urat.Foarte urat din partea ta! Daca as sti cine e nevasta ta i-as spune cu siguranta ce ai tu de gand. Femeia de langa tine s-a casatorit cu tine pentru ca te iubeste si tu ce faci?! Curiozitatea nu te omoara sa stii asa ca ar fi bine sa incetezi cu astfel de ganduri oricati ani ai avea. Daca te-ai casatorit pai stai casatorit fara amante ca nu o sa mori.Sa-ti fie rusine in fata sotiei tale!
Tare nu sunt eu de acord cu oameni asa...
Danutza draga ti-am zis relatia mea e bazata pe incredere si comunicare. ma gandesc sa ii impartasesc si acest gand si poate impreuna gasim o solutie, sau un raspuns, Faptul ca sunt tentat nu inseamna ca si o sa dau curs tentatiei, sunt curios insa de ce sunt tentat din moment ce am ceea ce mi-am dorit sa am...
Mai gandeste-te inainte sa-i spui sotiei ca esti tentat de a avea o amanta... oricat de intelegatoare ar fi si te-ar ajuta sa renunti la idee, acolo undeva in mintea si sufletul ei va ramane aceata informatie, caci ai vrut o amanta si cu timpul o va macina.
Nu îți lua, e o risipă de bani și timp. Nu am înțeles niciodată bărbații care își înșeală soțiile, cât timp ele își văd de treaba lor. Îți ruinezi familia dacă faci asta.
Nu iti bate joc din femeia care te iubeste. Ca daca ar avea ea amant cred ca te-ai sinucide
ma indoiesc, eu merg pe premiza ca ce iti e permis tie imi e permis si mie
Deci eu daca as fi amantul sotiei tale nu ai avea nimic impotriva? Te rog sa imi dai adresa
probabil curiozitate, sau probabil mi se pare mai boem sa am nevasta si amanta la purtator.
...si mai spuneti ca femeile sunt greu de inteles
Pari un tip care stie ce vrea, dar cantareste si partile negativa inainte sa iei o decizie sau asuma-ti orice risc.
Barbatii nu insala din cauza femeii cu care sunt, nu este vorba despre ceea ce ea este, ci despre ceea ce nu e. Problema este ca isi dau seama prea tarziu ce lipseste in relatie.Rutina ii impinge spre o aventura.
Am zis "fara de care nu poti trai fara sa te plictisesti cu o persoana."
my bad, trebuia "fara de care nu poti trai si in acelasi timp sa te plictisesti cu acea persoana."
George0197 întreabă: