| cristina_5660 a întrebat:

Sunt casatorita de 1 saptamana si vrem un bebe, am incercat inainte de ciclu cu 7 zile deoarece ciclul meu este neregulat, si pe 21 martie a venit am asteptat pana in 27 cand am incercat si pana azi 31 martie am tot incercat. Se poate sa fi ramas inainte de ciclu, deoarece am un sentiment, dar am facut un test si a iesit negativ.
Ar trebui sa mai asteptam, eu vreau bebe foarte mult... astept un raspuns

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Cre ca este cam devreme pentru un bebe, dar puteti sa mai incercati, doar nu o sa iasa un bebe asa din prima.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intai du-te la ginecolog sa vezi de ce ai menstruatii neregulate si rezolva problema asta si abia apoi gandeste-te la un bebe.

| katy a răspuns:

La cel putin 21 de zile dupa contact iti iese la test daca esti sau nu insarcinata

| ema69 a răspuns:

Iti inteleg dorinta de a avea un bebe, e minunat.Cu toate astea, trebuie sa ai un pic de rabdare si sa nu incerci sa planifici totul, sa lasi lucrurile sa vina de la sine.Cand Doamne-Doamne va crede ca e momentul potrivit, va va trimite un bebe mic si scumpic. Oricum aveti tot timpul, ca am inteles ca abia v-ati casatorit.Casa de piatra si sa fiti fericiti.

| doraz a răspuns:

Dupa 20 de zile de la contactul sexual sa faci un test, nu mai devreme.
Bafta multa!

| gaby1389 a răspuns:

Poti cumpara de la farmacie teste de ovulatie ca sa fi mai sigura cand este perioada fertila iar testul de sarcina sa-l faci la cateva zile de intarziere a menstruatiei si dimineata (chiar daca scrie pe test ca se poate face oricand). mult succes! happy