Oho, mama draga asta e o farsa? , pare sa fie ireal, 4 copii, casatorita de 8 ani, si copii sint facuti din greseli? ai grija ce faci si cum gandesti, numai nu fa rau la cei apropiati
Buna, in primul rand ma bucur pentru tine casa de piatra si multa sanatate si fericire.nu stiu e cam putin sa zic asa incurcata treaba... Daca u in momentul de fata ai 4 Ingerasi si esti casatorita de 8 anii de zile, eu cred ca ar fi mult mai frumos daca relatia pe care o ai actualmente sa mearga in continuare cu bune cu rele.Nu crezi ca copilasii tai au nevoie de un tata oricum ar fi el? Eu zic sa i`ti vezi de treaba ta si sa pastrezi aceasta casnicie iar cu fostul sa ramaneti prieteni de familie O seara cat mai frumoasa! Gandeste-te bine nu face o prostie la care mai tarziu sa regreti enorm de mult viata i`ti ofera multe pe parcursul timpului.
Ori una ori alta.
Trebuie sa alegi intre ei.
As spune sa nu renunti la familia ta pentru ca ea e cel mai important lucru, chiar daca pe moment nu iti dai seama
Nasoala situatie...macar mai faceti sex odata ca sa va aduceti de clipele in care erati impreuna.glumeam cea mai buna solutie e sa fii fidela
Copiii vor suferi cel mai mult daca iei decizia gresita.Pentru ei e importanta familia, sa ii aiba alaturi pe cei doi parinti.
Vai ce dragut. pai 8 ani de zile, 4 copii, un sot langa tine/ un fost iubit.hmmm eu as alege casnicia nu tzii se pare normal sa dai iutarii trecutul? mi se pare km absurd sa spui ca dupa 8 ani de casnicie si 4 copii tu te`ai gandii sa rupi casnicia pentru fostul iubit.
dc te`ai mai casatorit daca il iubeai pe el? copii din cate stiu eu se fac cu persoanele pe care le iubitzi (dar si multe exceptzii ce`i drept).
Iar fostul tau iubit ar trebui sa plece acolo unde a stat 8 ani de zile si sa te lase in pace si sa nu se bage sa distruga o casnicie