| Stefania a întrebat:

Sunt casatorita, prin multe probleme de casnicie am trecut cu sotul meu.Acum 2 ani am intalnit pe cineva care ma ajutat sufleteste f mult, mi-a schimbat total viata, e o adevarata iubire d. t. p. d. v mia demonstrat de m ori ca ma iubeste f mult. Dar, am o problema cu care de la inceputul relatiei ma confrunt:desi eram de 2 luni impreuna, m-a chemat sa trec pe la biroul lui, acolo o colega de-a lui se vedea ca se inteleg bine, el a mangaiato pe picior, cu alta ocazie, sunandul pe el, intreaba, ce faci iubire, nu am incredere in el de atunci, ma supar des amintindu-mi de toate astea, dar tot ce afacut pentru mine dovedeste ca numai cand iubesti pe cineva le faci, recunosc ca de ff multe ori daca era dupa mine de mult ne-am fi despartit, dar el lupta mai mult de un an bun ca eu sunt totul pentru el, asta o si demonstreaza, dar eu tot nu am incredere. mie ff greu, dar si eu il iubesc cu adevarat! este mai in varsta cu 18 ani ca mine! astept sfaturi cum as putea sa am incredere in el?

3 răspunsuri:
| roxynutza a răspuns:

VARSTA NU CONTEAZA! daca ti-a aratat ca te iubeste at mai dai o sansa dar explica-i ca te-a deranjat acel lucru si roga-l sa nu se mai repete.

| luna_1817 a răspuns:

Buna/daca spui ca ti-a demonstrat de multe ori ca te iubeste, atunci lasa totul de oparte. vb cu el, spune-i dc nu ai incredere totala in el, care sunt motivele sau motivul. daca te iubeste va lua masuri, isi va da seama ca ast lucru nu este ok.intreaba-l daca era el in locul tau? ce facea, cum reactiona? era ok, avea incredere in tine? iti zic eu ca nu.de aceea vb cu el si excpliki tot ce te macina

| elenna_6538 a răspuns:

Eu zic sa ii faci niste teste pe care sa le sti doar tu apoi in functie de rezultat, daca este cee ce iti doresti sau nu trebuie sa i-ei o decizie finala si sigura caci anii trec...succes