| newname a întrebat:

Sunt cel mai nenorocos om de pe pamint vreau sa mor am numai probleme m-a parasit prietena pe tatal meu la dat afara de la lucru ca a avut un conflict cu seful lui, mama nu lucreaza mai am un frate mai mic nu stiu ce sa mai fac n-am nici un fel de dispozitie in tot timpul stau pe ginduri avem probleme cu banii oare de ce se intimpla toate astea cu mine vreau sa mor m-am saturat de asa viatasad

Răspuns Câştigător
| R_8074 a răspuns:

Frate.in primul rand esti un prost daca vorbesti asa, crezi ca daca te omori rezolvi ceva? gadeste-te la cei care raman in urma ta.crezi ca moartea ta le-ar face bine? nu cred.in loc sa te gandesti la prosti inceraca sa ii ajuti cumva. si cat despre pretena.sunt atatea femei pe lumea asta.nu mori tu pentru una. e greseala ei daca nu a stiut sa fie alaturi de tine in momentele astea.fundaa.ms

8 răspunsuri:
| Gabitza a răspuns:

Buna! Nu mai vorbi asa! Fiecaruia ii este dat cat poate duce, sa stii! In momentul asta, esti prea suparat pentru a vedea solutia! Dar, sa stii, ca toate au o rezolvare.
Nu. ti dori sa mori! Am un prieten ce si. a dorit asta! Si postasem intrebarea aici, sa cer ajutor, iar cand l-am sunat a doua zi, nu mi-a raspuns nimeni. Nu stiam ce s-a intamplat cu el. Am fost la el, iar el era deja mort! Parintii lui trec prin niste momente ingrozitoare si acum, dupa aproape 6 luni. Asta vrei si tu? Nu e suficient cat de suparati sunt ai tai? Te-ai gandit si la fratele tau mai mic? Asa exemplu ii esti? Viata nu e usoara, dar nici imposibila!
Deci, nu mai vorbi asa! Nu are rost!
Solutia o vei gasi! Roaga-te Domnului, si te va ajuta sa gasesti solutia!

| SunshineGirl a răspuns:

Hei, ia incearca sa zambesti un pic! Atunci cand crezi ca lucrurile nu mai au cum sa se indrepte, cand ramai fara speranta atunci va aparea raza aia de lumina pe care o asteptai! Toate trec, absolut toate! Sincera sa fiu, cred ca singura problema la care ar trebui sa te gandesti ar fi cum sa faci sa iti ajuti parintii. Prietena? Probabil nu merita, meriti ceva mai bun, sunt fete si mai frumoase si care sa merite mai mult. Open your eyes! Tine minte : cand ti se inchide o usa, se deschid alte 2! :* Baftaa!

| Relax_7124 a răspuns:

Vezi ca nu te-ai gandit bine? Probleme avem cu totii nu esti singurul, si dupa cum ai zis ai mari probleme dar daca ti la ai tai nu ai face un astef de gest gandeste-te ca dupa ce mori ei vor si mult mai tristi si mai distrusi ca pana acum, ar avea mai multe probleme si mai multe pe cap, treaba ta daar eu iti sugerez sa nu faci nici o prostie ca Dumnezeu are grija de toti si daca te rogi toate problemele tale vor disparea, pentru fiecare are cate un plan, roaga-te sa te ajute si va fi totul bine

Bafta!

fundita?puppy dog eyes

| Lylly a răspuns:

Nu trebuie sa faci asa ceva.Toti avem perioade in care suntem cu moralul la pamant asa cum esti tu acum.Trebuie sa treci peste asta si sa fi alaturi de familia ta.Nu uita ca niciodata Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti sa duci.
Bafta!

| annaliana a răspuns:

Intr-adevar, aveti probleme cam mari, dar varianta la care te gandesti tu nu este o solutie buna.Incearca,poate iti gasesti tu ceva de munca.Traim vremuri foarte grele si sunt multi in situatia ta, dar nu te descuraja. Dumnezeu nu lasa pe nimeni.

| AlexutsSsa96 a răspuns:

Nu le mai pune pe toate la suflet!
Nu`ti face bine, te distrugi singur!
Si nu trebuie sa te gandesti la moarte.
Moartea nu`i un lucru care te`ar skpa de probleme...
Fi realist!
Si numai gandi asa!
Toate au o rezolvare!
Bafta!:*:*:*

| legionarul a răspuns:

Esti intr-o situatie dificila, dar vei trece peste asta.Intotdeauna exista alternativa! Nu te sinucide! Gandeste-te ca ai atatia ani de trait! Darul vietii il primesti de la Dumnezeu o SINGURA DATA!

| robiniotunami a răspuns:

Aste nu sunt neaparat probleme grava tatal tau poate sa se angajeze altundeva si poate sa isi gaseasca alta iubita daca aia la parasit... timpul le rezolva pe toate ai sa vezi, nu e necesar sa mori