| DirectDinBerceni92 a întrebat:

Sunt chiar curios si as vrea sa aflu niste pareri.Pana acum s-a indragostit cineva la prima vedere de ochii fetei/baiatului?
Aicea vorbind fix de ochi, nu si de aspect happy
Si ce ochi preferati la fata/baiat?

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Buna happy
Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intotdeauna bine sa mai aruncam si o a doua privirebig grin

Vorbind fix de ochi, nu si de aspect pentru mine e foarte important modul in care ma priveste...culoarea sau forma nu e ceea ce conteaza..Printr-o privire se poate spune totul si in acelasi timp o privire poate nega totul....Prefer un baiat cu orice culoare la ochi si serios decat unul vagabond si cu o anumita culoare la ochi(desi nu am asemenea preferinte)

Ochii reprezinta sufletul si de uneori un suflet te vrajeste fara ca sa-ti dai de seamawinking
Nu uita ca s-a spus: Cel mai bun actor nu e cel ce-si striveste ochii pentru a face pe orbul ci acel ce ne face sa credem ca are ochii striviti....Asa e si cu frumusetea lor...happy

11 răspunsuri:
| Maui a răspuns:

Prefer ochi frumosi. Galbeni big grin

| 1234abcd a răspuns:

Eu una nu cred in dragostea la prima vedere(parerea mea e ca ea exista numai in filme)...nu am niste ochii preferati..intro relaite mai putin conteaza aspectul fizic..si mai mult conteaza ca cele 2 persoane sa se inteleaga

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Da,ochii au ceva special pentru fiecare persoana in parte.Iti pot placea, fara ca neaparat sa te indragostesti de persoana.Nici nu cred ca sunt,,oglinda sufletului,, pentru ca am observat de multe ori un contrast puternic intre ochi si caracterul persoanei.M-am,, indragostit,, de multi ochi, fara sa -l agreez pe,, proprietar,,.

| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a răspuns:

Da...de multe ori dar nu a durat mult dragostea fata de el...Eu pur si simplu ma pierd in ochii albastri.Mi s-a intamplat de multe ori dar nu cred ca va fi ceva, sunt doar ochii.Insa eu cred in dragoste la prima vedere, mi s-a intamplat o singura data dar dupa nu ne-am mai intalnit.(nu-mi pasa)

greece12
| greece12 a răspuns:

La plaja,sotul si sotia,casatoriti de multi ani,fara copii.
El,foarte mandru deodata,ii spune ei:
-Vezi,draga mea,fata aia frumoasa de pe al doilea cearceaf imi zambeste si nu-si mai ia ochii din ochii mei!
-Nu-ti bate singur joc de tine, Mitica, doar ochii ii ai frumosi, si pe mine m-a bufnit rasul cand te-am vazut prima oara...

Asa ca, da, te poti indragosti de ochii unui om.Si de nimic altceva!happy

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

De ochi omule? mno sa zicem ca apreciezi ochii dar ochiul este cel mai parsiv organ al omului

| AngelGirl5 a răspuns:

Da big grin... chiar m-am indragostit de ochii lui love struck... pareau atat de frumosi si vedeam o blandete nemaintalnita, de obicei ma uit in ochii baietilor, dar ochii lui chiar m-au dat pe spate. Avea ochii caprui, insa erau foarte diferiti de OCHII CAPRUI intalniti la alte persoane. love struck ma pierd si acum daca ma gandesc laughing big grin love struck

| MissDyDee a răspuns:

Si eu m.am indragostit de ochii lui la prima vedere ( albastrii) si el de ai mei ( caprui-verzui)...deci da exista asa ceva!love struck

| Analytical a răspuns:

De multe ori intrebarile sunt puse in urma complexelor noastre! raspunsul e: cine ar fi atat de naiv sa se poata indragosti la prima vedere de niste simpli ochi?! laughing da, in general ochii reprezinta "oglinda sufletului nostru" s.a, daaar, sa fim si realisti! nu ochii fac omul(culoarea) ci felul cum se comporta cu tine, da, ochii lui se pot comporta intr-un fel cu tine; la urma urmei cu ei filtrambatting eyelashes. Pentru mine una, ochii nu reprezinta o f mare importanta (eu ii am verde inchis-ca iarba) nu sunt absurda sa-i scot ochii la cineva, pentru ca eu imi chiar ador ochii! laughing adica, sunt rari, si pana acum nu am mai vazut asa ceva la nimenitongue! atentie: NU MA LAUD! nu ma defaimati acum! laughing desi, ca sa visez si eu asa putin pe "acel norisor roz pufos", as vrea ca EL sa aiba ochii gri!big grin iti dai seama ce combinatie ar iesi?! love struck laughing repet, eu nu aleg dupa fizic persoana cu care vreau sa-mi impart viata, vreau o legatura spirituala stransa, puternica, care sa evite cu desavarsire felul cum aratam! bine, nu-l vreau pe Brad Pit, dar nici sa-mi fie rusine sa ma tin de mana pe strada cu el! (ai inteles tu unde bat, ca esti baiat destept) tongue desi, vei spune ca: da, toti zic asa, "legatura sufleteasca" si ca aspectul nu conteaza la fete, dar de fapt nici ele nu cred ce spun si ca e tocmai invers! uite, eu te rog pe tine sa-mi accepti "exceptia mea", si sa o iei ca atare, pentru ca intr-o lume ca asta, avem nevoie si de exceptii.winking NU, nu m-am indragostit de "acei ochi speciali", pentru ca atunci ar trebui sa ma indragostesc de toti oamenii cu ochi frumosi de pe strada, iti dai seama ce ar iesi! happy de multe ori, daca nu mi se atragea atentia ca" wow, ce ochi frumosi are X" nu observam, ma indragosteam pur si simplu ca exista si imi era de ajuns! sper ca ti-am raspuns la non-intrebarile tale launtrice. si nu cataloga ochii de suflet! pierzi valoare daca incerci sa definesti un suflet dupa o culoare! happy stay happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si mie mi s-a intamplat asa, prima oara cand am vazut-o m-am indragostit de ochii aceia caprui mari si frumosi ai ai, te baga in boala nu alta. Cand i-am zis dupa 2 sap de cand eram impreuna mi-a zis ca "s nebun laughing. Referitor la ultima intrebare, as fi preferat la barul ei blond, ochii albastri MORTaL de nota 10+, dar e bine si asa caprui, soarta laughing, bafta

| elenac a răspuns:

Exista dragoste la prima vedere dar am observat ca nu prea rezista, deci o a 2 vedere nu strica...eu una ador baieti care au genele negre si ochii albastri sau verzi, ies foarte mult in evidenta!