| ElevenStar a întrebat:

Sunt clasa a 11-a si de putin timp sunt cu o domnisoara din clasa a 9-a, cu 2 ani mai mica. Cand a venit in scoala o gramada de baieti o considerau extrem de frumusica. Prin anumite circumstante am ajuns eu impreuna cu ea.

Totul bine si frumos, eram mandru fiindca stiam ca multi vroiau sa fie cu ea. Din pacate, nu stiu ce ma apuca acum, am impresia ca pare prea mica pentru mine, ca e o copila si desi e extrem de frumoasa o sa considere lumea ca sunt prea matur pentru ea, ca nu ne potrivim si tot asa, tot felul de ganduri, de complexe. Ma refer ca ea la trasaturile fetei pare inca copila, chiar daca e frumoasa iar eu sunt mai patratos, par matur.

Personal, ma inteleg excelent cu ea si mi-e draga, imi doresc din suflet sa nu ma mai intereseze cum se uita altii la noi dar pur si simplu nu pot, mi-as dori sa fiu ca altii, sa fac tot ce vreau fara sa am nevoie de confirmare... un sfat?

6 răspunsuri:
| Nezura a răspuns:

Dacă te vei despărţi de ea, o să te gândeşti toată viaţa la ea. Dacă chiar o iubeşti nu trebuie să-ţi pese ce zic alţii. Nu este chiar mică pentru tine.
Fă ce îţi spune inima, nu creierul dacă chiar vă iubiţi! ♥

| AliSeya a răspuns:

Nu trebuie sa iți pese ce zice lumea.E normal ca băiatul sa fie mai mare decât fata (vârsta) și nu este foarte mare diferența intre voi doi.Trebuie sa treci peste vorbele bârfitorilor și poate sunt geloși pentru ca după cum ai spus fata este foarte frumoasa și din cauza asta ei sunt putin geloși chiar dacă ei nu își dau seama.Mai este un motiv ca:colegi, prieteni sa iți simtă lipsa din motiv ca poate iți petreci prea mult timp cu ea s`au vorbești tot timpul de ea.Deci dacă vrei sa o păstrezi trebuie sa te obișnuiești cu ideea ca lume are tot timpul ceva de spus.Bafta!

| Auslesse a răspuns:

Tu sa faci numai ceea ce crezi ca e bine pentru tine, pentru voi.lasa lumea sa vorbeasca! lumea-i rea, nu-ti vrea binele!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti extrem de imatur si practic nu iti pasa decat de tine si de modul in care te vad altii. lasa fata in pace, nu merita sa-si piarda adolescenta in genul asta de relatie. Poate, in timp, vei reusi sa te maturizezi si tu si sa pui persoana de langa tine pe locul intai si nu orgoliul tau. pana atunci, mai bine sa fii singur.

| DeeaMarry a răspuns:

Sa nu te mai intereseze parerea celor din jur!
Ca doar nu stai cu ei, ci cu fata aceea.
Nu o sa poti niciodata sa ii multumesti pe toti cei din jur. Si atunci de ce sa incerci sa fii pe placul lor?! Pe cand poti foarte bine sa incerci sa fii tu multumit.
Diferenta de varsta dintre voi e foarte, foarte mica. E normal sa fie o diferenta considerabila intre tine si ea din punct de vedere fizic, dar nu poate fi chiar atat de mare. Cred ca o vezi tu altfel. Mie, de exemplu, imi face placere sa vad cupluri in care fata e micuta, pare asa fara aparare, iar baiatul e inalt si bine facut. Creaza senzatia ca fata este in siguranta cu tinewinking.
Si prietenul meu e destul de mare si de bine facut fata de mine(desi nu sunt mica, sunt destul de slabuta), iar eu pur si simplu ador senzatia aia de siguranta pe care o am atunci cand ma strange in brate!

| AikkoxD a răspuns:

2 ani înseamnă puţin. Dacă îţi pasă mai mult de părerea celorlalţi decât de ea, atunci e cazul să o laşi în pace, să-şi găsească pe cineva care să o merite.
Nu fii cu ea doar pentru că o vor alţii, ci pentru că o vrei tu.