Daca tie iti place asa, de ce iti pasa ec zic altii? conteaza ceea ce crezi tu, uite iti zic o mica povestiora ca sa intelegi, o buna prietena de-a mea e clasa a8a si e de 3 luni jumatate cu un tip de la a12-a,se inteleg extraordinar, la inceput toti i-au blamat pentru ca sunt inpreunda, din cauza diferentei mari, dar ei nu ai bagat in seama ce spunea lumea ....si asta trebuie sa faci si tu, lumea e rea si in mare parte ar face orice sa te vada nefericit, cu riscu de a ma repeta, conteaza numai ce crezi tu
Pai ar trebui sa nu te intereseze ce cred altii. Daca o placi fii cu ea indiferent cum se uita altii la tine. Daca tu te simti fercit si ea la fel doar asta conteaza.
Nu-i baga in seama. Ceva de genu mi s-a intamplat si mie saptamana asta.Eram cu niste colegi si colege intr-o pauza si vorbiam de cine ne place.Si am zis ca de o fata din a 5-a(eu sunt in a 7-a).Si au inceput toti cu DOAMNE, de copila aia care ii MINI-PITI(asa zic ei, dar am auzit de la prietene de ale ei ca nu e deloc piti).Eu le-am zis tare si raspicat: Ma doare in cot de parerea voastra, daca imi place imi place si punct.
Bafta!
Parerea mea este ca varsta nu conteaza, ca daca placi pe cineva il sau o placi pentru ca asa simti.
Astea sunt "figuri"! Daca tu o iubesti cu adevarat, nu te intereseaza cu cat e mai mica decat tine + ca e in clasa a 9a..nu e atat de mica! Altii de clasa a 11a au prietene de generala..Gandeste-te bine ce vrei..pentru ca tocmai ca e mai copila se poate indragosti foarte usor, si o poti face sa sufere..nu o mai amagi. Gandeste-te ca pe de alta parte nu a fost a nimanui..si te poate iubi asa cum nici o fata nu ar face-o..pentru ca ea fiind asa copila se poate atasa foarte usor si repede de tine.dar nu iti bate joc de ea, pentru ca, cu siguranta nu merita :*
A. da, esti idiot. Asa poate fi numit cineva care cauta probleme atunci cand acestea nu exista. Nici macar nu sti de ce se uita ceilalti la tine, de obicei cand o fac o fac cu respect sau invidie. Bafta.
Un sfat bun? Tine-o! E perfecta relatia, voi sa va intelegeti.Si nu, nu esti mai matur, doar in fizic; psihic esti egal cu ea.E dovedit stiintific, femeia e mai matura psihic cu 2 ani decat un barbat de aceeasi varsta.o sa observi si tu.Succes
Poi daca tie iti pasa de ce vor crede alti nu o sa jungi deprte! Parerea altora nu conteaza! Tre sa va intelegeti voi si atat! Stii tu vorba aia, mai bine cresti o copila, decat sa intretii o curv*!