anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt clasa a 11 si imi place de un baiat din alta clasa(tot a 11). Pana acum putem sa fiu cu ce baiat vroiam dar el nici nu cred ca stie cum ma cheama, sta la o strada de mine, am mers intr-o zi acasa cu el si cu inca un coleg dar a doua zi nici nu ma mai tinea minte, ce sa mai fac, ce sa mai zic? Nu pot sa ii spun ca il plac pentru ca mereu e cu prietenii lui, nu am nr. de telefon nici ID. AJUTOR! FUNDA

Răspuns Câştigător
| piticaaa_1938 a răspuns:

Pai ar trebui sa vb cu prietenii lui. sa il intrebi daca are iubita. sa ceri ID/ nr. de tel. si sa vb cu el sa vezi ce se intampla. daca te place, sau daca te vrea doar ca prietena thinking :* Success! Pup :*.

5 răspunsuri:
| andreea_9470 a răspuns:

Ii ceri id-ul/nr de telefon de la un prieten de-al lui si vb cu el

| ATHOS a răspuns:

Eu cred ca durerea ta mare este ca nu te baga in seama. Asa este? Pana acum iti cadea toata lumea la picioare si el nu vrea! Cum ar fi sa cobori cu picioarele pe pamant si sa intelegi ca sunt si altfel de baieti?
Si acum sfatul : daca iti place cu adevarat atunci stii ce ai de facut!
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine poate ATHOS are un pic de dreptate pentru ca majoritatea prietenelor mele mi-au zis ca vreau sa fiu cu el pentru ca este o provocare.BLAH BLAH BLAH.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia numarul de telefon de la alt cineva si suna-l

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu iti zic ca daca iti place cu adevarat de el trebuie sa ii arati asta dar daca nu iti place cu adrvarat de el sa nu iti bati joc de el