| N0name_7278 a întrebat:

Sunt clasa a 6-a.
Ar trebui sa ma gandesc la baieti de pe acum?
P. S : O relatie serioasa... Nu chestii d'astea de 3-4 zile happy...

Răspuns Câştigător
| Dianné a răspuns:

La 12 ani ai tai, presupun, ca nu poti sa ai o relatie serioasa, oricat ai vrea tu. Sunt destule motive, inca esti mica, ar trebui sa iti traiesti copilaria, cu amicii, colegii, prietenii, etc., dar la o relatie serioasa nu prea te poti gandi. Daca stai mai mult, si meditezi, ce bun iti va aduce? Vei fii mai mult cu capul in nori, indragostita (e un sentiment spectaculos), dar acea fericire nu va dura o vesnicie, si la urma vei plange dupa el, regretandu-l sau urandu-l. Eu cred ca, sentimentele cu care se pot construi o relatie, se "dezvolta" si se amplifica, cu trecerea timpului, mai precis, dupa 16 ani, pentru a le darui mai apoi alesului. Gandeste-te de mai multe ori la asta, daca chiar vrei sa ai un iubit, desi tu acum trebuie sa te bucuri din plin de anii copilariei, cat mai poti, acestia nu se vor mai intoarce niciodata, ai destul timp pentru baieti! Te-am pupat! kiss

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Relatiile serioase le poti avea la alta varsta,ceva mai mare,draga mea.
Acum, e varsta bicicletei, a ursuletului de plus cu care adormi seara si a prietenelor de joaca.Normal ca discutati intre voi si studiati baietii, dar e mult mai bine sa privesti lucrurile fara sa te implici, sa cantaresti cu grija si sa fii inteligenta.Fiecare zi aduce ceva nou,o intamplare,o veste,o bucurie, o suparare, si zilele trec.Stai deoparte si invata din toate astea, iti vor fi utile atunci cand zilele vor trece si vei realiza ca esti...mare!
Baietii,acum si inca multi ani de acum inainte, vor fi o mare necunoscuta pentru tine.Iti vor starni mereu curiozitatea,te vor preocupa mereu cu ceea ce fac sau nu,dar nu incerca sa te lamuresti de pe acum.Te vei ocupa cu lucrul asta multi ani din viata,nu incepe de pe acum.
Bucura-te si traieste-ti varsta,asa cum e ea,un joc cu mingea,o plimbare cu prietenele, un ras bun in bratele parintilor, toate astea te pot face foarte fericita acum.Peste ani ti le vei aminti cu drag si-ti va fi dor tare de ele,dar nu vei putea intoarce timpul inapoi.
Nu-ti risipi copilaria, nu-ti pierde naivitatea, nu deveni adult la 12 ani.
Nu te grabi!

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Nu are niciun rost, sincer acum. Chiar dacă pleci de la ideea că îţi doreşti o relaţie serioasă, nu ai cum să întreţii aşa ceva la vârsta ta.

NOname
| NOname a răspuns:

Vezi-ti de copilarie! Vei avea destul timp si pentru baieti.

| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Ce rost are? O sa ai timp destul de asta. Pentru moment bucurate de copilarie ca o sa tot ai timp de relatii mai tarziu.

| xButterflyxX a răspuns:

Nu, la varsta asta ar trebui sa iti vezi de scoala, vei avea timp pentru baietii destul.happy

| yellowalien a răspuns:

Sincer, nu. Crede-ma, ai tot timpul din lume. Pe langa asta, la varsta ta baietii sunt foaaaaarte imaturi, iar daca tu vrei o relatie serioasa ei nu vor face decat sa te raneasca.
Lasa baietii in pace, in clasa a 6-a majoritatea sunt inca niste mucosihee hee

| BeBebuu a răspuns:

Bah nene.nu mai bosorogii p'aici :la varsta ta vezi de skl laughing)
parca voi nu aveati iubiti sau nu erati indragostiri in clasa a 6 sa fim seriosi...e varsta la care te indragostesti si e dragoste d'aia puraaaaa:X ce daca se gandeste la vreun baiat inseamna ca nu poate sa se tina si d skl
sunteti chiar culmealaughing)

| LoVeIsMyAir a răspuns:

O relatie serioasa rezulta logodna, nu esti la varsta pentru o relatie serioasa
daca iti place baiatul X nu-l lasa sa se duca la alta, o sa suferi...totul depinde de ce vrei tu!

| Blue_2910 a răspuns:

Momentan chiar daca tu te gandesti cei de varsta ta nu se gandesc. Iar cei care ar pretinde ca se gandesc la asa ceva si sunt mai mari te-ar considera poate prea mica si ar crede ca pot sa te joace pe degete cum au ei chef. Si oricum nu e de ajuns sa te gandesti trebuie sa te cunosti pe tine si sa stii ce vrei de la tine si de la cealalta persoana si acum e cam devreme pentru asta tinand cont ca ai abia 13 ani si mai sunt inca multe de invatat si de descoperit. Oricum nu-ti irosi timpul nici cu relatii de forma. Cel mai bine e sa lasi lucrurile sa vina de la sine si sa inveti sa selectezi lucrurile care vin.

| BlueVik a răspuns:

Parerea mea e un NU mare si categoric.Ai o viata in fata, o copilarie, chiar vrei sa o presari cu suferinta si amaraciune.Probabic ca o presari si cu fericire si alte din astea dar eu cred ca esti prea mica pentru relatii serioase.Dar decizia este a ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce naiba va trebuie dezamagiri de pe acum thinking