Pai daca esti timid ce drek sa faci.las`o drek de timiditate. cand o vezi pe fata singura du-te si spune`i ce simti ca altfel vei fi mereu asa.cand zici adevarul te simti mai bine.pe bune, numai fii asa timid. daca iti place ff mult de ea. lupta si fii 2peist!
Ok deci fii atent.Asa mi s-a intamplat si mie.Depinde daca fata vorbeste si cu tine, daca iti impartaseste lucruri etc.Nu trebuie sa fi gelos pe baieti. Poate ii sunt doar prieteni, poate se joaca doar cu ea.
Daca esti un pic mai timid, pune un prieten sa vorbeasca in particular cu ea, ca sa-ti spuna ce agndeste despre tine. Pune-l sa o intrebe daca ii place de cineva, si eventual, daca nu ai id-ul ei de mess, sa i-l ceara prietenul tau.
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor.Pa pa .
Edy,
cred ca mai intai ar trebui sa analizezi persoana de care iti place, pentru ca mie nu mi-ar place o fata care sa se alerge prin clasa, sa isi dea palme cu baietii etc., u ai vb destul d finutz dar daca vr sa o cuceresti, i-ati inima in dinti si spune-i. apoi u observi cum reactioneaza daca iti da un rasp afirmativ vei fii fericit dar daca nu ar fi b sa iti dai seama din gesturile ei daca o intereseaza macar putin sentimentele tale pentru ea.gesturile ei fiind da asi da palme cu baietii de fata cu tine etc.asta mi s-ar parea o nebunie. sper sa tii cont d c ti-am spus si daca mai ai vreo nelemurire nu ezita sa-mi sp
Mai draga Edy daca nu aveai stema stelei la profil pe cuvant ca credeam ca esti colegul meu dar ala e dinamovist acu' sa revenim la oitele noastre
nu am inteles o chestie cu palmele? ei isi dau palme singuri? s-au acelei fete?
eu in calitate de fata iti spun sa fi normal prietenos arata-i ca o simpatizezi prin mici atenti dar prima data sa nu stie de la cine sunt dar ai grija nici sa i sucesti mintile ca nici asa nu-i bine
fi tu si nimeni altcineva nu trebuie sa faci nimic iesit din comun ca sa i atragi atentia
fi si tu atent cand are nevoie de ajutor... ajut-o daca te pricepi in mod deosebit la o materie si stie ca ea nu prea se descurca ajut-o oferate sa-i faci un serviciu
si fi sigur ca fata o sa te observe intr-un mod placut fata de cei lalti cimpazei din clasa ta
multa bafta
P. S daca vrei sa vb cu cineva despre asta lasa-mi un msj privat cu id-ul tau mie imi place sa vb cu oameni noi si de ce nu daca pot si ajuta
Semeni foarte mult cu un coleg d-al meuh` du-te la ea sh zi ca o iubesti...
Vb si u mai mult cu ea, fa-o sa se simta apreciata si speciala...nu te da la e ca un dement, fa-i complimente sincere dar sa nu pori un obsedat... daca stie ca o placi nu fi insistent cu complimentele si ai grija ce zici; cand o sa ramaneti mai singuri fa miscarea incet si bine si dupa ce ai "cucerito" o intrebi daca vrea sa se combine cu tine.