| YukiLove a întrebat:

Sunt complet indragostita de un tip pe care l-am cunoscut de vreo doua luni. Ne vedem cam o data, de doua ori pe saptamana, rar de trei ori. L-am cunoscut la un sport la facultate si m-a facut sa ma simt intr-un fel in care nu m-am mai simtit niciodata. E un sentiment cu totul special, dar din prima zi in care l-am cunoscut, doar fiind in aceeasi incapere cu el si vorbind orice cu el, ma face sa ma simt bine, ma face sa ma simt frumoasa. Dar nu stiu sigur daca el ma place, uneori pare ca da alteori pare ca nu. Asa ca nu stiu ce sa fac. As vrea sa-l intreb eu, poate sa mergem impreuna la patinoar sau ceva de genul. Dar mi-e foarte frica ca o sa ma refuze. Si nu stiu daca sa o fac sau nu? Mi-e frica ca dupa o sa-mi fie greu sa ma mai intorc la clubul de sport la care merg, dar daca nu fac nimic, poate il pierd cum am patit-o cu toti de care mi-a placut vreodata. Si cu el simt ca e ceva diferit, chiar imi doresc mult sa mearga bine. Dar in acelasi timp, sunt terifiata de faptul ca se poate sa spuna nu.

7 răspunsuri:
| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Incearca sa te vezi doar tu cu el. Inventeaza un motiv: cum ar fi ca vrei sa iesi la o plimbare dar nu prea ai cu cine si daca el ar avea chef. Daca nu poti atunci macar acolo la facultate incearca sa vorbesti cu el separat cumva.
Vezi cum vorbeste cu tine, cum se comporta, daca vrea sa mearga oriunde il inviti (asa afli daca oarecum e interesat macar sa fiti amici mai buni).
Incearca sa-l intrebi cum de nu are pe nimeni si daca e din cauza ca e el pretentios cand vine vorba de fete, ce fel de fete ar prefera sau de ce anume ii pasa mai mult decat sa aiba o relatie.

Pare stupid, dar intrebarile o sa-i dea de inteles ca ai fi interesata (in caz ca nu e chiar asa de aerian si nu-si da seama de un lucru atat de evident). In functie de raspunsuri si intrebarile care o sa le puna si el o sa-ti dai seama daca e interesat.
Daca incepe si el sa te intrebe tu de ce nu ai pe nimeni, ce fel de baieti preferi etc (adica sa arate ca ar fi interesat sa te cunoasca si sa-ti stie interesele cand vine vorba de baieti).

Pe scurt: un nu sau da o sa primesti, dar macar folosind aceste metode mai ocolite o sa afli un raspuns mai putin dureros (tot nu o sa fie, dar o sa fie intr-o eticheta mai frumoasa si usor de digerat).

Macar sa afli ca sa stii daca are rost sa insisti sau nu... daca nu asta e, incerci sa fiti amici in caz ca vrei asta, dar indiferent de raspuns tu o sa ai de pierdut daca astepti si mai mult sa se rezolve problema cumva fara sa risti.

Asta e, daca te vrea si te place macar sti si o sa fie bine... daca nu, atunci ce ai de pierdut? Macar nu te mai amagesti. Decat sa speri sau sa fi intr-o relatie in care el nu e interesat si mai tarziu sa se termine total aiurea, mai bine sa se intample acum partea aia mai naspa (in caz ca o sa fie varianta nedorita)

| mihai69 a răspuns:

Şi dacă spune "nu", ce?!? Se termină lumea?
Încearcă, altfel e 100% sigur că nu va avea nicio relație cu tine!

| Freya1 a răspuns:

Incearca sa il inviti subtil. Spune-i ca te plictisesti intreaba-l ce va face in weekend si tu spune-i ca ai de gand sa mergi la patinoar si daca vezi ca bate in retragere nu il mai intrebi dar daca vezi ca nu are planuri invita-l

| sofisis a răspuns:

Mama, ma omorati cu "sunt terifiata de faptul ca se poate sa spuna nu.". Nu se termina lumea, nu se face ditai craterul in pamant sa te inghita daca spune nu.
Si daca spune NU, o sa iti treaca, iti promit.
Dar daca spune DA?
Nu e pacat sa nu incerci? Eu asa zic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu risti, nu castigi.Nu vine sfarsitul lumii daca spune "nu".

| munteanuionvictor a răspuns:

Merită să încerci. Ce ai de pierdut?

| Ryumex a răspuns:

Sincer acum voi va asteptati ca baiatul sa zica da,pe cand voi cand e vorba de ceva ce ar vrea baiatul o dati in mare parte pe:
"nu stiu, nu sunt sigura, nu am chef, mai incolo, poate alta data, lasa, nu".
Nu asa ar trebui sa faca si baietii?
Sau sa intre pe TPU sa intrebe lumea daca nu cumva se supara daca intreaba...frate nu mai fiti asa tristi ma.
Nu ai nimic de pierdut.