| Denisell a întrebat:

Sunt condamnata sa visez! De 3 ani sunt pur si simplu indragostita de aceea persoana care in ochii mei e perfectiunea! Ma pasioneaza orice parte din el. Ochii, zambetul, rasul lui, mainile, atingerile, saruturile lui, aboslut tot! Mi se intampla lucruri ciudate, foarte ciudate, de cand l-a cunoscut.Visez lucuri care se intampla, chiar daca nu vorbim cu lunile, il simt cand are probleme, chiar daca e departe! La inceput nu-l suportam, apoi a inceput sa-mi placa, sta s-a transformat in iubire.Am fost foarte buni prieteni, am pierdut legatura repetate ori, ntr-un final, dupa 2 ani am ajuns sa fim si impreuna.Ne-am despartit! eu inca il vreau, inca il astept, as renuntza la tot, as face orice pentru el. apare mereu in viata mea...nu pot sa-i spun nu, apare pentru o zi, doua, imi fura cateva saruturi apoi dispare, ma lasa ca indoieli, sperantze, vise, dar nu pot! e imposibil, de 3 ani il port cu mine in fiecare bataie a inimii, ajunge sa-i simt imbratisarea, saruturile, ca uit tot de cate ori m-a lasat, reau un sfat! are 20 de ani.momentan umbla dupa o fata de a9a. e frumoasa fata. dar ce vrea de la mine.se ascunde de mine.nu-mi spune de ea nimic! Apare si dispare!

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Iti dau un sfat: mergi si tu la biserica, mai cauta de cele sfinte si vei scapa de fantoma asta care te urmareste. thinking
Ce vrea de la tine? Pai, tu esti roata lui de rezerva...

| Denisa a răspuns:

Foarte foarte frumos ce ai scris. Ma bucur sa vad ca mai sunt persoane care stiu sa iubeasca. Ai un talent innascut de a scrie. Scrii foarte frumos. In legatura cu acest baiat, ce sa zic...se vede ca te foloseste. Se intoarce la tine cand are el chef, si pleaca la fel, cand are el chef. Poate vrei din cand in cand sa vada daca mai are "putere" asupra ta. Singurul sfat pe care ti-l pot da, pe care toti ti-l vor da, este sa incerci sa il uiti. Stiu, sfatul e pe cat de greu de aplicat pe atat de absurd pentru ca asta nu vei putea face automat. Eu sunt sigura ca pana la urma il vei uita. Ce ai putea face pentru tine, ar fi sa rupi orice legatura. Ma intelegi... daca vrei sa il uiti nu trebuie sa il mai vezi. Nu ai cum sa il uiti daca te intalnesti cu el din cand in cand. Daca are o relatie cu o fata de 15 ani se vede clar ca nu vrea relatii serioase, ci sa se distreze. Nu il poti condamna pentru asta. Ar trebui sa te resemnezi. Poate un alt baiat in viata ta iti va face un bine; o noua iubire, cine stie?!

| Nightfall a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, insa nu cred ca te merita. Sfatul meu e sa incerci sa il uiti, chiar daca iti e foarte greu. Ai pierdut suficient timp cu ceva in care nu merita sa investesti nicio clipa. Nu mai pierde si mai mult acum, gandindu-te la el si la ce il priveste. Daca el te trateaza asa, atunci tu nu esti decat bataia lui de joc. Nu meriti asta. Poate ca tie iti pare minunat, insa o persoana care are un comportament ca al lui e departe de a fi demna de complimentele pe care i-le aduci. Cu toate acestea, persoane deosebite exista. Persoane care l-ar lasa pe el intr-o umbra fara margini. Vei intalni macar o astfel de persoana in viata. Pe aceea sa o tii aproape. La el renunta cat mai curand. Succes!

| MANDY_2679 a răspuns:

Nu te merita!