Menstruatia nu trebuie sa intarzie deloc din cauza vietii sexuale. Tinand cant ca 60% din femei nu au simptome in primul trimestru de sarcina, e posibil ca partenera ta sa fie insarcinata, mai ales ca riscul este maxim la dezvirginare (daca nu ati folosit prezervativ). Probabil primul consult ginecologic pe care l-a facut (cel obligatoriu din prima luna de la inceperea vietii sexuale) a fost prea repede ca sa depisteze sarcina, daca este sarcina. Nu inteleg insa de ce a asteptat atat de mult, cand orice femeie stie ca o intarziere de 10 zile a menstrei impune urgent consult ginecologic.
Ce aveti acum de facut? Un test de sarcina si, indiferent de rezultat, un consult ginecologic in cel mai scurt timp.
Bună.
O dereglare hormonală sau o răceală puternică ori chiar sarcină ținând cont că lipsa menstreie este primul semn!
Un test de sarcină și un control ginecologic.
Sănătate.
Pa, pa.
Sa faca un test de sarcina. si poate ne si spui daca a fost alarma falsa sau nu.
Nu prea am idee. mai bine fugi la farmacie, cumpara un test barza, sau doua du-te la ea si ajut-o sa le faca, ai grija sa nu o gaseasca maicasa sau taicasu ca... x_x :d... daca unu zp. ca e si unu ca nu e mai ia unu sa fii sigur
Nu prea am idee. mai bine fugi la farmacie, cumpara un test barza, sau doua du-te la ea si ajut-o sa le faca, ai grija sa nu o gaseasca maicasa sau taicasu ca... x_x :d... daca unu zp. ca e si unu ca nu e mai ia unu sa fii sigur
Nu prea am idee. mai bine fugi la farmacie, cumpara un test barza, sau doua du-te la ea si ajut-o sa le faca, ai grija sa nu gaseasca parintii iei ceva de la un test[coperta, testul in sine] pentru ca ei se vor prinde imediat. Daca unu spune ca e si unu ca nu e mai ia unu sa fii sigur.
Se poate sa ii fi intarziat doar...dar orice e posibil.se poate sa fi si ramas. desi nu cred.este destul de greu ca o femeie sa ramana insarcinata nu e chiar atat de simplu...+ ca depinde daca era sau nu in perioada fertila
daca era...atunci nu prea e de bine.
mergeti si lluati un test este pana in 10 lei si scapati de grija.