| DirectDinBerceni92 a întrebat:

Sunt confuz si curios in acelasi timp sa aflu ceva.Acum vreo 5 minute am intrat pe facebook si fosta prietena a mea cu care am stat 8 luni cu ea(nu mai sunt cu ea de fix 1 an) mi-a urat "La multi ani". Ii urez si eu la fel si apoi ma intreba ce mai fac si chestii din astea.La un moment dat ma intreaba daca am prietena si i-am raspuns ca nu. O intreb si eu pe ea si cica are prieten de 7 luni dar pe fb nu e in relatie cu nimeni si pana acum a fost doar cu 2 intr-o relatie si cica le punea sa il face gelos pe actualul.
Ajung si o intreb cum il cheama si imi zice ca nu conteaza.
O fi inventat? Poate nu a vrut sa-mi zica? Vrea sa ma faca "gelos"?
La sfarsit cand mi-am luat la revedere a zis ceva de genu >"big grin

Răspuns Câştigător
| MaDeclarFan a răspuns:

Cred ca i-au revenit sentimente fata de tine si a vrut sa te faca gelos. Si Alex_2905 - misoooooogiiiiiiiiiiiiin

6 răspunsuri:
| Alex_2905 a răspuns:

Data viitoare cand mai vb cu ea incearca sa ii pui multe intrebari despre el daca minte pana la urma o sa se dea de gol.

Nu stiu ce a vrut sa zica. dar. nu ar trebui sa-ti pese! a trecut fratele meu nu esti catelusu ei!
Bafta!

| crisxd a răspuns:

Alina asta.

| DirectDinBerceni92 explică (pentru crisxd):

Asa e.

| Dobitoc a răspuns:

Habar nu am. Trage-o de limba si poate afli adevarul.Succes!

| thegirl1 a răspuns:

Posibil sa fi dorit sa iti creeze gelozie. dar la fel de posibil sa fi vrut doar o caterinca happy contacteaz-o si tu si observa-i comportamentul! take care

| DirectDinBerceni92 explică (pentru thegirl1):

Pai uite ce a scris dupa ce am vorbit cu ea pe facebook:
Alina Vlad
‎... want my boy back.sad
Like · · 11 hours ago near Bucharest ·
Poate ca se refera la mine desi nu credhee hee dar eu am fost primul din viata ei la orice, primul iubit, primul cu care a facut-o etc.Deci.nu stiu