| Possible a întrebat:

Sunt confuza, am ajuns prima oara in situatia in care nu stiu ce sa fac, am un iubit de 3 ani,eu confectionez niste accesorii,am mers intr-o zi cu iubitul sa transmit unul din ele,unui baiat,ma asteptam sa fie ceva interesant,dar totusi...a venit cu o masina superba,pentru prima oara am ramas mirata si interesata de baiatul cu masina super tare,niciodata nu am atras atentia la asa ceva,adica nu-mi alegeam iubitii dupa starea materiala,culoarea masinii sau altceva,aici a fost altfel,iubitul meu ma asteptat in masina lui-nervos, stresat, gelos.Ne-am certat in seara aceea de la faptul ca i-am zis iubitului ca ala avea parfum frumos.Da..chiar mi-a placut, fizicul nu ma prea interesat, dar..totusi era dragut.Peste 2-3 zile,baiatul cu masina mi-a scris pe un cont de socializare, am vorbit, ca si cind nici nu aveam un iubit de 3 ani, el stiind nu la deranjat faptul ca am un iubit, da..imi zicea vorbe dulci,dar nu m-a vrajit,ca totusi am auzit din-astea multe. Iubitul a aflat de acea conversatie,mi-a zis ca ne despartim,eu am inceput a plinge si intr-un final m-a iertat, cu mult greu, el renuntase la cei 3 ani intr-un minut.Baiatul cu masina insa continua sa ma viziteze pe acel cont de socializare, mai pune cite un like, ceva.Ciudata situatia...dar eu nu pot sa uit parfumul lui dulce.((Dar nici pe iubit n-as vrea sa-l fac gelos.Baiatul cu masina mi-a zis " Oricit de tirziu,indiferent peste cit timp, eu am sa astept sa mai vorbim, pentru ca esti persoana de care n-am sa uit." Ce fac in asa situatie?

7 răspunsuri:
| Maxim96 a răspuns:

Nu atrage atentia si fii tu insuti

| Cristiann25 a răspuns:

Alta femeie usoara.

| hummmer a răspuns:

Ce face o maşină? Distruge relaţii. Şi cică nu e adevărat că fetele-s materialiste.
Dacă avea bicicletă, te mai uitai la ăla?

| 0alafaranume0 a răspuns (pentru hummmer):

Ce bine ai zis-o, scurt si la obiectlaughing

| RAY a răspuns (pentru hummmer):

Corect asa e

| Andrei4g a răspuns:

Pai hotaraste-te daca ti-a placut tipul sau masina ori parfumul? Ca daca ar fi doar parfumul o rezolvi repede:cumperi unul la fel si-l dai iubitului tau. Dar daca-i vorba de masina aia smechera este mai greu..se pare ca pe aia va trebui s -o incerci,sa vezi cum sta la suspensii,amortizoare, etc. Si sa vezi dupa aceea cate like-uri iti da cel de-al doilea, de pe CONTUL luilaughing Ce vrei asa sunt unele fete, le ia valul, cand vad calul, pardon-caii putere!

| 0alafaranume0 a răspuns:

Eu nu inteleg decat ca nu iti ajunge unul si ca vrei mai multi... ma opresc aici ca sincer daca as continua ti-as da niste replici nu prea frumoase dar esti "femeie"