| Miha99 a întrebat:

Sunt confuzacryingva rog ajutati`ma.Baiatul de care eu sunt indragostita nu ma baga in seama, ba chiar ma ignora, pana ce, a vazut ca un baiat foarte dragut a inceput sa vb cu mine si am devenit prieteni.Se uita cu furie la mine. Apoi el m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.Si baiatul dragut m-a intrebat acelasi lucru.De baiatul dragut mi-a placut multi ani. Dar nu l`am iubit, si nici nu il iubesc.Acum nu stiu ce sa fac.Pt ca baiatul pe care il iubesc este.asa de...ciudat.Adica mie mi se pare ciudat pentru ca pana acum eu nu existam pentru el. Dar vad ca acum dintr-o data exist! Pe care sa il alegpuppy dog eyes?

Răspuns Câştigător
| Christy448 a răspuns:

De fapt iti pot raspunde cu o intrebare " Care crezi ca o sa te influetenze, si in ce mod?"; " Daca nu-l iubesti pe ala (chit ca e dragut) de ce l'ai alege? " Raspuns : " Urmeaza'ti inima si fa ce crezi ca te va influenta. si alege-l pe cel care il iubesti". happy Toata inima la el va tine. BFT.

2 răspunsuri:
| brunetika_4790 a răspuns:

Auzi daca tu il iubesti pe primul baiat si el nu te iubeste ce faci?
Mai bine alege-l pe cel dragut si te vei reindragosti tu de elwinkingMulta Bafta!

| Danieellee a răspuns:

Sall no sa crezi dar am fost exact in aceeashi situatie ca si tine si ca o prostutza l-am ales pe cel pe care il iubeam eu) A fost o mare greseala. stii adevarata fericire e atunci cand tu estiiubita si cred ca anume cu acel baiat dragut te vei simti bine ) Acum e sunt singura caci acel baiat a vrut doar sa se foloseasca de faptul ca il iubeam ) Sfatul meu e sa fii cu acela care te iubeste pe tine! cu timpul o sa-l indragestisi tu sunt sigura. Bafta!