Te sfatuiesc sa-i spui adevarul, daca vrei sa te ierte, fara chestii frumoase si mincinoase, ci simplu, adevarul dur si urat, asa cum i-ai gresit, ca sa inteleaga ca-ti pare rau si sa speri ca te va ierta.
Nu am inteles partea cu "discretul"?! Poate clarifici.
Ce ii scrii depinde de modul in care i-ai gresit.
Iar in partea a doua ii spui ca ti-au ramas in suflet clipele petrecute cu el si ca iti pare rau ca l-ai pierdut.
Pe bune?
Vrei să-ți ceri iertare cu un mesaj sentimental scris de altcineva?
Norocos băiat.
Da, nu mi vin idei... as vrea și alte citate din partea altcuiva.
Scrie pur și simplu din suflet. Ceea ce simți.
Că trebuie să simți ceva pentru el.
Altfel de ce l-ai mai vrea înapoi.
Depinde cum i.ai gresit. daca te referi la adulter, e de neiertat si chiar sper sa-ti para foarte rau, deoarece e un gest dizgratios.
Dacă nu iti vine nicio idee, probabil că de fapt nu il iubesti, doar te simţi vinovată si ii simţi lipsa. Stai potolită că o să îţi treacă starea de vinovăţie si îţi poţi gasi pe cineva pe care sa il placi cu adevărat.
Teoretic, sau cel putin din punctul meu de vedere...ca sa te poata ajuta cineva cu un asemenea mesaj ar trebui sa specifici cu ce anume i-ai gresit in ideea de a formula mesajul pe subiect si nu aberatii pe langa subiect. Insa eu te sfatuiesc sa-i scrii tu mesajul, e suficient sa fii sincera si deschisa cu el, sa-i explici lucrurile de asa natura incat sa te faci inteleasa, si sa stii ca iertarea nu apare ca urmare a unui mesaj lung si siropos, iertarea vine cand tu chiar ii demonstrezi ca iti pare rau pentru ceea ce ai facut. Deci fa o ordine printre ganduri, convinge-te pe tine intai ca asta e ce iti doresti, gaseste argumente convingatoare pentru cauza pe care o prezinti si trimite-i mesaj daca asa ti-e mai usor sau incearca eventual sa-l suni. Bafta!
lucyaneya întreabă: