In mare, ai dreptate, dar nu uita ca fiecare facem ceea ce suntem capabili. Daca-ti place sa faci sex cu fetele, atunci continua pe acest drum!
Salut! Masturbarea arata faptul ca organul tau este sanatos.
regresezi ca mentalitate, spirit...adica iti pierzi increderea in tine pe scurt.iesi cu prietenii mai mult in oras,intra in conversatii cu alte fete, chiar daca e jenant, experienta conteaza, iar experienta nu o faci decat incercand.
Daca tu crezi ca din vina masturbarii nu ai iubita, atunci nu te mai masturba.
Apropo iubitele nu au fost pe perioade lungi pentru ca nu v-ati potrivit, dar stai linistitintr-o zi iti vei gasi jumatatea sau ea te va gasi pe tine
Ce sa nu ma mai masturbez ca cred ca il am prea sanatos.
Eu imi caut iubita, dar nici o fata de care imi place, ea nu ma place.
Multa lume se mira ca nu am iubita, petru ca sunt si frumusel si desptept si educat. Pe principiul esti bun, esti prost inteleg unii pe aici prin Romanica noastra si nu dau sansa sa afle careacterul adevarat al unei persone
Tu crezi in conceptul de jumatate?
Nu numai prin Romania, din cate am vazut eu cel putin in lumea civilizata si ma refer la o parte din ea adica Europa noastra, cateva natii de slavi au mai ramas doar "old school" unde femeile apreciaza barbatii educati chiar daca si acolo se cauta stare materiala. La noi primeaza banul si sexul animalic din ce vad eu. S-atunci noi ceilalti zic eu, Baietii Buni, ne-o luam in freza pentru ca exista mai putine persoane de calitate. La fel, femeile bune au de suferit. Sper sa te intalnesti cu sansa de a fi impreuna cu o fata buna, nu te descuraja!
Te masturbezi, nu pentru ca nu ai iubita, acesta este un rationamet gresit.
Te masturbezi, pentru ca mostenesti genetic, un creier reptilian.
Aceste se ocupa de instinte, si atunci cand se activeaza produce impulsul, catre satisfacere.
Daca constientizezi acest lucru, acesta cunoastere iti va da puterea sa controlezi lucrul acesta cu ratiunea.
Desigur trebuie un pic de antrenament, si atunci vei invata controlul, stapanirea de sine, si altele.
Stai liniștit! Te vei masturba si după căsătorie așa ca numărul iubitelor nu are legătură cu acest aspect.
Simti nevoia de a te indragosti din nou. Ai nevoie de mangaiere si iubire.
Fata potrivita va veni si la tine, dar trebuie s-o cauti. Vorbeste cu fete, imprieteneste-te si apoi '' treceti la alctiune'' sa spun asa.
Usor de zis, greu de facut. Adica poti sa o faci dar sa ajungi sa imi fac iubita! Mai usor pot sa ma duc pe luna decat sa imi fac iubita.
Haha! Nu prea. E usor. In fata unei fete trebuie sa fii doar tu, iar totusi o fata trebuie sa se indragosteasca de tine...