| LoveMuffin543 a întrebat:

Sunt cu cineva de un an si ne-am despartit de 4 ori pana acum, de fiecare data pentru ca eu am vrut. Dar ne-am impacat intotdeauna. De la jumatatea relatiei noastre, sentimentele mele au inceput sa se stearga (cred) si am inceput sa simpatitez alti baieti, sa vreau sa mint si sa ascund chestii. Ultima data ne-am despartit pentru ca am realizat ca nu ma mai sint atrasa de el. "Ciorba reincalzita nu-i la fel de buna", si pe langa asta cand stii totul despre o persoana si ea stie totul de tine, nu mai e nici un mister si nici un farmec.

Ne-am impacat tot din initiativa mea, dar am facut-o mai mult din frica. Avea tendinte serioase de sinucidere (doar eu stiam asta) si in plus mama practic mi-a interzis sa ies cu alti baieti si sa am, oricat de putin, viata sociala. Mi-a spus ca trebuie sa vad ce sa fac cu viata mea si scoala sa fie singura mea precupare.

E ceva neinrecula cu mine sau de ce dup ace ne-am lamurit problemele (sufocarea, gelozia, ambele ale lui) mie tot mai imi plac alti baieti iar nu simt nimic pentru el?

Ce sa fac… Sa ma despart de el? Sincer mi-e frica de faptul ca ceva rau s-ar putea intampla...

P. S.: Sa ii "fac cunostiinta" cu altcineva nu merge pentru ca eu sunt (citez) "fericirea lui"... Nu vrea nici sa se uite la alta fata, iar oricat de rea, scarboasa si naspa as fi eu el tot ma iubeste. Parca are resurse nelimitate de dragoste neconditionata, doar pentru mine :-&. Chiar daca nu l-as pupa un an, el ar vrea doar sa stie ca E CU MINE. Restul nu conteaza.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e obsesie nu dragoste, iar tu esti cea mai mare proasta (iarta-mi exprimarea) ca iti pasa de obsesiile si ii iei in serios asa-zisele lui amenintari.
Dezvoltati si tu putina demnitate si nu mai lua in serios toate tampeniile debitate de cretini, pana la urma e viata ta sau a lui daca vrea sa se bage sub sinele trenului?

| puimik3 a răspuns:

Se pare ca aici e vorba de obsesie! Nu poti trai cu frica ca el face vre o prostie, e alegerea lui daca vrea sa isi ia viata, oricum mai exista multe fete si multi baieti pentru fiecare pe lumea asta. Trebuie sa inteleaga ca s-a terminat si punct. Fiecare pe drumul lui, va veni si timpul cand o sa isi gaseasca pe altcineva. El acum e in faza de negare si crede ca s-a sfarsit lumea, dar nu e asa. Nu poti sa stai toata viata dupa fundul lui.

| doc69 a răspuns:

Propune sa mergeti amandoi la o terapie de cuplu daca tot vrei sa il ajuti.dar spune-i separat psihologului ceea ce spui aici ...ca sa faca el iesirea din rol pentru tine.altfel cel mai scurt despartire...nu e responsabilitatea ta pentru deciziile lui. daca totusi simti ca ai o vina morala.-te-ai jucat cu sentimentele lui.atunci alege prima varianta.si poti sa le spui si alor lui daca stii ca au o relatie buna