Aaa, dar nu erai tu tipa care acum o saptamana zicea ceva de prima intalnire.acum s-o facut un an? -nu conteaza
Nu draga, te cam...prosteste. Rusinie, nu ar trebui sa-ti fie...doar esti cu el de un an si ati trecut prin bune si rele impreuna, nu ar trebui sa te simti inhibata in fata lui. Asta e, te place asa cum esti : cu un colacel de grasime, cu sanii, nu tocmai ca ai Pamelei, cu un fundulet mai mic...deh, nu toate suntem manechine. [parca am vazut o poza cu tine, si arata-i destul de bine]
Sa vezi ce-o sa se intample. tu stand in fata lui, dezbracata, o sa-l "infierbanti" si mai tare. o sa se apropie, o sa te atinga, si poate acest inceput o sa sfarseasca altfel decat ai fi crezui...[sper ca intelegi ce spun]
Sa stai asa dezbracata, statuie, poate ii satisface nu stiu ce fantezie. dar ai grija, fara poze [nu se stie niciodata ce-ar putea face cu ele], acum depinde de tine...Ai destula incredere in el? Daca da...atunci da. Si de ce sa nu mai vrea sa fie cu tine?
Mi se pare normal sa te vada dezbracata, daca a stat cu tine ata vreme vrea sa te cunoasca mai bine...fi increzatoare
Daca u ai curajul fa cum sp el dar daca inca nu te simti pregatita nu face acest pas. Vb cu el si sp ca iti e rusine.Asta nu o sa fie un motiv de despartire.
Daca te iubeste v-a intelege
Draga mea cami uitate la intrebare mele apoi comenteaza k n-am zis eu NIMIC DE PRIMA INTALNIRE
Ok...inseamna ca te-am confundat. Dar nu aveai tu acum cateva zile poza ta pusa, impartita pe jumatate cu poza unui tip?
Ma ai 1 tzata de ti e rusine? e travestit? mai aveti si un an crezi ca a stat el un an fara sex? sau daca a stat mai o fi dispus sa stea? parerea mea
Ar trebui sa fii mai increzatoare! Daca isi doreste sa te vada dezbracata, inseamna ca ii place cum arati...asa ca, nu-ti mai face probleme degeaba! Iar eu cred ca dupa aceea in niciun caz nu-si va dori sa va despartiti, din contra...va veti apropia mai mult!
Daca a stat cu tine un an fara sa faceti nimic, adica nici macar sa te vada goala, eu zic ca e clar ca te iubeste si nu cred ca o sa fuga dupa ce te vede Deci in caz ca nu ai anumite malformatii grave (3 sani, par pe sfarcuri, sau. ahem... penis) nu ai de ce sa-ti faci griji Mai arunca-i si baiatului un os din cand in cand
Numai bine, Shin.
Sigur o sa vrea sa fie cu tine dupa aceea, fiindca in mod sigura esti superba goala... Daca nu simti tu ca esti pregatita, atunci roaga-l sa mai astepte, pare genul de barbat care va mai astepta.
Dupa ce am studiat intrebarile si raspunsurile tale nu inteleg d ece iti mai este rusine sa apari in fata lui?
asta e un raspuns dat de tine:
dEutSa explică:
Pey...mereu daca am facut ceva, am facut cu prezervativ,...
Ar trebui sa stii ca el nu vrea doar sa te dezbraci si atat. El ti-a dat de inteles ca ar vrea sa fii a lui.Nu trebuie sa te simti obligata sa fac asta, dar trebuie sa stii cand te simti pregatita sa faci acest pas.Sunt sigura ca daca te iubeste si sunteti combinati de un an o sa te accepte asa cum esti.Fiecare om este alfel nu exista omul perfect!