Exact asta crede: ca se poate comporta cu tine oricum, pentru ca e sigura ca tu o vei iubi la fel. Fii si tu tare in fata ei si demonstreaza`i ca nu e numai relatia ta, asa ca trebuie putina implicare si din partea ei. In caz ca nu da niciun semn de revenire, cu pareri de rau, ii explici ca s`a terminat, si toate astea doar din cauza ei. Sper sa reusiti sa va impacati totusi, ca sunteti de atata timp impreuna. dar cand nu se mai poate, nu se mai poate. Numai bine!
S`a vazut cu sacii in caruta si s`a culcat pe o ureche ca tu vei accepta mereu sa te impaci cu ea, indiferent de ce va face ea. Parerea mea: spune`i tot ce crezi si vezi cum iti raspunde. In caz ca va fi asa in continuare, despartiti`va. Mult succes
Deedeelina treaba e ca, cand ne-am impacat eu nu mai vruiam, si a insistat foarte foarte mult sa ne impacam, toata luna aceea ma suna tot timpu. dar acum cred ca am pierdut in fata ei si crede ca mereu o sa ma impac cu ea.
Da tu crezi ca ea are chef mereu mereu dupa o relatie de peste 4 luni sa mei raceste treaba dar iubirea este la fel
Astazi trebuia sa ne intalnim, dar imi zise ca se duce sa isi faca buletinu, dupa aia au trecut vreo 3 ore, o sunai, zise ca este cu taicaso la matusesa si ca ma suna ea cand ajunge acasa sa ne intalnim. si nu a mai sunat si nu raspunde nici la tel. ce parere aveti?
Astazi ne-am despartit si spre surprinderea mea nu a zis nimic. mda, cum pot sa trec mai repede peste? pentru ca o iubesc enorm de mult
Da ma bucur ca ceri pareri si supi numai greselile mele. ai putea sa le comunici si faptul ca eu nu pot sa ies nici une fara tine, nu pot sa stau cu prietenele mele numai daca esti si tu, ma cauti in telefon, imi controlezi messengerul, emailul, calculatorul, pozele, ai vrea sa controlezi totu, imi spui sa nu fumez, imi spui ca ce am eu de discutat cu fetele o ora la felefon, parca nu asa fac toate fetele, numai eu fac asta. Oriunde mergem ne certam, mereu tie nu iti convine ceva, nu pot nici sa dansez fara tine ca te jignesc, si multe alte lucruri asta de ce nu o zici, de ce nu zici ca ar trebui pe pamant sa fiu doar eu cu tine fara nimeni ca sa fii fericit? explica. poate asa intelege si lumea. daca tot ceri pareri. eu sunt iubita fosta...
AlexEjmecheru întreabă: