| MagdalenaBEST a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de 13 ani, in acest timp am avut orgasm o data atat. Am tot vorbit cu el sa faca asa sa mai schimbe pozitiile sexuale, sa fie mai tandru, el aceeasi pozitie el sta deasupra mea a misionarului m am plictisit acelasi lucru, nu spun nimic ca ma saruta unainte, ma linge din cap pana in picioare, dar f putin si gata sa ma penetreze. care ar fi probleme la mine? sunt frigida oare? sau la el? pup

11 răspunsuri:
| basexcu a răspuns:

Pai sexul se face in 2 deci nu te astepta sa faca el totul! Tu nu poti schimba pozitia? Daca nu e initiativa din partea lui, fa tu ceva!

| answer a răspuns:

E clar ca la el e problema! Nu ai absolut nicio vina, esti o femeie normala care vrea sa fie iubita cu tandrete, sa fie pusa pe primul loc; preludiul de asemenea este foarte important pentru o femeie! Incearca sa il faci sa inteleaga ca asa nu se mai poate! Dar sa i-o spui intr-un mod care sa nu-l faca sa se desconsidere ca barbat, ca atunci ar aparea alte probleme, ca, de pilda, probleme cu erectia!
Daca nu ai incredere ca te descurci, spune-i sa mergeti amandoi la un psiholog care cu siguranta va va aduce pe drumul ce bun. Ai grija de tine si stai linistita in ceea ce priveste frigiditatea la tine; nu ai asa ceva!

| Abcdefg123 a răspuns:

Vai, daca si prietenul meu ar vrea sa stea el deasupra, fara sa ma mai chinuie pe mine, ar fi dragut.
Poatea intervenit monotonia. Corpul tau, probabil, obisnuindu-se, nu mai reactioneaza la stimuli si-asa tu nu te mai exciti si abia apoi si orgasm.
Mda, mai schimbati locul, pozitia, vorbeste cu el.

| catalinas_6487 a răspuns:

Trebuie sa fii foarte relaxata in timpul actului sexual altfel risti sa nu simti nimic! incearca sa stai tu deasupra lui si vei vedea ca placerea este complet diferita pentru ca tu vei simti cum sa faci!
Succes!

| mikkaella a răspuns:

Pai inceara uh sa mai schimbi ceva ca nu o face doar el singurhappy

| butterfly27 a răspuns:

Preia tu initiativa.trebuie sa discutati sa-i spui ce-ti place si cum iti placehappy sunt singura ca vei avea orgasm.:*

| lplostonyou a răspuns:

Sexul este o arta, o a 8-a sau a 9-a minune a lumii,daca nu o faci cu toata pasiunea,daruirea si toata dragostea, atunci o faci degeaba, cum este posibil ca in 13 ani sa ai o singura data orgasm,nici nu pot sa-mi imaginez asa ceva,daca sexul se face cum trebuie poti sa ai la fiecare minut al actului sexual cate un orgasm,din cate imi dau eu seama din ce ai scris tu,voi in timpul actului sexual sunteti stresati in loc sa simtiti contrariul si adica sa fiti relaxati,destinsi si cu un tonus foarte bun,cauza poate sa fie si o incompatibilitate sexoalo-emotionala intre voi doi,presupun ca altfel in viata de cuplu va intelegeti foarte bine si ca nu sunt probleme,problema apare numai in dormitor,sfatul meu este sa mergeti amandoi la orice salon de masaj,nu vreau acum sa dau nume sa nu fac reclama,sa va faca masaje, ca campurile de energie din trupurile voastre sa se poata reechilibra, posibil sa aveti o dezechilibrare energetica care sa se reflecte negativ in viata sexuala.Sa ai o zi buna.

| eurynomus a răspuns:

Schimba iubitul

| express11 a răspuns:

Altul!

| elasexygagica a răspuns:

Ai nevoie de un partener mai durlove struck iti dau un sfatlove struck roagal sa te lege de pat si sa te torturezelove struck o sa ai orgasm nonstoplove struck

| Zenithf a răspuns:

Ce varsta ai si unde stai? Uff, de nu as fi insurat... :-s