| alexandra00000 a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de 2 ani eu am varsta de 19 ani el 20 si am avea un gand ca anul acesta sa ma ceara si peste 1 an sau 2 sa facem nunta dar nu se stie sigur intre noi sunt 50 de km distanta eu de la o vreme nu mai simt prea bine nu mai pot sta fara el plang tot timpul imi este greu am nevoie ca el sa fie aici cu mine sa locuim impreuna ce pot face?

7 răspunsuri:
| cryssssu a răspuns:

Pai poti borbi cu el mai des sau sa astepti pana va veni momentul potrivit pentru a fi impreuna forever :X happy

| paceandlove a răspuns:

Eu as zice ca daca iil iubesti si ai incredere in el nu ai de ce sa plangi

| IloveME a răspuns:

Poi ai putea vorbi cu el si daca chiar are ganduri serioase, sa vorbiti amandoi cu parinti!
Va puneti de acord la care dintre parinti sa locuiti! nu vad nici o problema, nu vad de ce nu ar accepta parinti, de vreme ce voi vreti sa va casatoriti!
Succes!

| wolder a răspuns:

Sunteti de o perioada lunga impreuna si ai avut buna ideea cu casatoritul aveti o varsta potrivita.
distanta mereu afecteaza si se spune ca relatiile cu distanta nu rezista, insa se poate.
Stiu cum te simti... Doar ca eu si iubitul me suntem despartiti de mult km. El uneori pleaca pentru cateva luni in Italia si eu raman aici. Stiu cum te simti. si eu plang de dor si ma simt trista, singura si fara putere.
Poate gaseste undeva unde sa stea cu chirie sau sa locuiti impreuna. nu stiu ce alte variante sa zic

| Azµre a răspuns:

Să vă luați ceva de lucru și să închiriați un apartament și așa sunteți împreună.

| mona a răspuns:

Puteti sa va mutati impreuna daca tot aveti ganduri de casatorie

| raluk27 a răspuns:

50km? Glumesti, nu? Asta e marea distanta. In cel mult o ora e la tine sau tu la el. Unii au relatii durabile la mii de km distanta, chiar in tari diferite si tu te plangi de 50 km? Asta se numeste "lene in relatie".