Pai poti borbi cu el mai des sau sa astepti pana va veni momentul potrivit pentru a fi impreuna forever :X
Poi ai putea vorbi cu el si daca chiar are ganduri serioase, sa vorbiti amandoi cu parinti!
Va puneti de acord la care dintre parinti sa locuiti! nu vad nici o problema, nu vad de ce nu ar accepta parinti, de vreme ce voi vreti sa va casatoriti!
Succes!
Sunteti de o perioada lunga impreuna si ai avut buna ideea cu casatoritul aveti o varsta potrivita.
distanta mereu afecteaza si se spune ca relatiile cu distanta nu rezista, insa se poate.
Stiu cum te simti... Doar ca eu si iubitul me suntem despartiti de mult km. El uneori pleaca pentru cateva luni in Italia si eu raman aici. Stiu cum te simti. si eu plang de dor si ma simt trista, singura si fara putere.
Poate gaseste undeva unde sa stea cu chirie sau sa locuiti impreuna. nu stiu ce alte variante sa zic
Să vă luați ceva de lucru și să închiriați un apartament și așa sunteți împreună.
50km? Glumesti, nu? Asta e marea distanta. In cel mult o ora e la tine sau tu la el. Unii au relatii durabile la mii de km distanta, chiar in tari diferite si tu te plangi de 50 km? Asta se numeste "lene in relatie".