| Anonima543m a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de 2 ani jumate si el vrea sa facem sex doar prin haine gen sa ne atingem si atat eu vreau sa facem o partida de sex normala nu decat asa.
Ce parere aveti despre asta credeti ca nu il atrag?

45 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.El e imatur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El nu vrea să facă sex cu tine prin haine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El vrea să facă ce se numește petting sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta o fac copii de 13 - 16 ani.

| Anonima543m explică (pentru anonim_4396):

Am 18 ani si iubitul meu are 23

| VoidEternal a răspuns:

L-ai intrebat pe el? Nu-mi pot imagina de ce nu ai vrea sa ai o viata sexuala obisnuita după doi ani de relatie. Poate ii e frica de ai tai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonima543m):

Ăla are 23 de ani și vrea să se joace ca copiii de 13 - 16 ani?

| Anonima543m explică (pentru VoidEternal):

Ai mei nu are nicio treaba. doar ca era sa raman insarcinat acum 5 luni si de atunci tot evita m-am rugat intr o seara de el de 4 ori si nu a vrut deloc..incepusem sa ii zic ca eu vreau si el a zis ca nu vrea sa se intample ca atunci si cand o facem o face cu frica nici nu simt cand o facem decat eu sunt cea care "munceste" sa zic asa

| Anonima543m explică (pentru Anonima543m):

Insarcinata*

| Emilian65 a răspuns:

Nu este vorba de lipsa atracției fata de tine. El, nu vrea sex cu tine, pentru ca nu vrea sa te lase gravidă.

| Anonima543m explică (pentru Emilian65):

Am avut discutia asta cu el si i-am zis ca nu e o piedica asta pentru a nu face..si nici nu stiu ce sa i mai zic

Răspuns utilizator avertizat
| Anonima543m explică (pentru Goete):

Hai ca deja exagerezi? am 18 ani si el 23

| relian a răspuns:

Cum arati,esti slaba,esti grasa,poate ca nu-i place ca esti cit china laughing si eu daca mar ruga una cit usa sa fac sex cu ea,nici sa ma platreasca laughing asa sa vorbesti e ok,mai mult sa caute unu pe masura ei.
Deci probabil ca nul atragi,sta cu tine sa fie acolo,asa stau f multi oam,eni,iar cand gasesc ceea ce visau te si lasa,nici nu mai existi,
Daca nu gaseste,sta asa,se complace,se poate si casatori, pana la urma majoritatea celor casatoriti, nu sau iubit la nebunie, adica sa se atraga fizic, sau sa se placa f mult.
Deci eu asta cred, ca nu este atras de tine.Cineva care te atrage si fara sa vrei corpul iti zice hai hai laughing ti se sacoala fara sa vrei.La una ce nu te atrage se duc organele la piept laughing ca si cing art fi afara minus 25 de grade laughing

| Anonima543m explică (pentru relian):

Chiar arat foarte binelaughing si il atrag ca doar ma pipaie si vrea sa o facem doar ca il opreste ceva nu stiu, de exemplu cand dorm cu el ma trezeste si din somn ca e excitat deci nu stiu ce sa zic

| AliceM99 a răspuns (pentru Anonima543m):

Poate s-a speriat atunci si inca a ramas cu gandul acolo, daca o faceti protejat nu are ce sa se intample

| cristi202 a răspuns (pentru Anonima543m):

Sexul combinat cu teama e tare aiurea... Îmi aduce aminte de seara cînd eram cu soția în plină desfășurare și s-a scuturat nițel casa de pe urma unui cutremur. Chiar daca ea s-a liniștit mai apoi, in noaptea aceea nu am mai putut face nimic. Daca soția mea și-a revenit a doua noapte, se pare că prietenul tau nu a făcut-o după experiența negativa ce ați avut-o. E de înțeles într-o un fel, o sarcina nu e un lucru ușor.
Totuși, cum era sa ramai insarcinata? Eu știu că ori ramii, ori scapi.

| Anonima543m explică (pentru cristi202):

S a rupt prezervativul, si am luat pastila de a doua zi

| ania a răspuns:

Ati fi mai fericiti daca ati respecta planul Creatorului si ati face sex numai dupa casatorie. Daca tot va iubiti, casatoriti-va.Sexul fara casatorie nu e binecuvantat de Creator si aduce nefeeicire pe termen lung.Tot e bine ca are macar ceva retineri. Daca chiar te iubesre sa te ia de nsvasta.

| cristi202 a răspuns (pentru Anonima543m):

Pina la urma ați rezolvat-o... De ce se teme totuși?

| relian a răspuns (pentru Anonima543m):

Nu stii ce sa spui? Schimbal, ia altul, nu stai sa te rogi de un barbat sa faca sex laughing ce o sa faca stiu si eu peste 20 de ani, o agata in cui sau ce laughing asa ca iama pe mine daca zici ca arati bine happy eu nu zic nu laughing

| relian a răspuns (pentru ania):

Unde spune creatorul ca sex se face numa dupa ce te casatoresti? Arata unde a zis Dzeu asa ceva.
Sa faci sex dupa casatiorie este greseala vietii acelor oameni,ce faci daca nu te potrivesti?
Hai sa divortezi,dar in cazu asta creatorul ce o sa zica ca divortezi? Deci inainte de casatorie trebuie cit mai mult sex,sex la greu,de toate felurile,neamurile,sa casti bine urechile sa vezi ce-ti place ce nu,apoi dupa ceva ani de probe stii daca e bine sau nu,daca te potrivesti sau nu.

Este vorba despre sex nu doara despre perpetuare,doara de facut copii,sexu se face pentru placere, asta mai mult si secundar si pentru facut copii.
Deci daca nu te potrivesti, unu din parteneri ao sfeclito, o sa stea sa-i faca placere aluilant sau ce?
Dar stai linistita ca sex a facut, doar ca nu mai vrea, cam asta asta zice fata.

Imi iubesc iubitul si vreau sa il conving sa facem in fiecare saptamana dar nu vrea

| relian a răspuns (pentru Anonima543m):

In fiecare saptamana? Pfff eu ma gindeam in fiecare zi,laughing la anii vostri cam asa se practica. Daca ala face odata la luna sau la 3 luni, o sa iti tragi sigur amant laughing
Am cunoscut o femeie asa, era maritata, ba avea si copil, dar avea si amant, sotul ei facea sex odata la 3 luni, citeodata la 6 luni laughing
Femeia era multumite si odata la saptamana, dar daca nu avea cu cine, s-a dus la altul, nu poate femeia sa stea asa pe uscat laughing
Deci daca iti iubesti iubitu, o sati iubesti si amantu, asta daca ai de gind sa ramai cu tanatalu asta cel aia cum laughing

Si eu am cunoscut foarte multe cazuri, dar din cele spuse am spus ca are chef ma trezeste si noaptea din somn ca are chef dar nu vrea sa o si facem

| haileewatson a răspuns:

Ori e ceva in neregula cu el, ori nu e atras de tine deloc.

| Anonima543m explică (pentru haileewatson):

Este atras, de fiecare data cand merg la el vrea sa raman si peste noapte la el ma pupa intruna si i se ridica …
Doar ca ba imi zice sa ii fac l*ba sau sex oral, dupa asa imi face si el la fel.