| 90210 a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de 2 ani si 2 luni. O sa scurtez povestea pentru ca nu vreau sa ma lungesc. Mama lui nu ma place pentru ca nu sunt de acelasi statut financiar cu ei. Nu traiesc in saracie, am un trai confortabil impreuna cu ai mei in care nu ne gandim ce punem pe masa a doua zi, dar nu suntem nici la nivelul lor. Problema e ca mama lui nu ma accepta absolut deloc. El e din Constanta si in ultima saptamana a stat acolo pentru ca avea treaba. A inceput sa se certe cu ai lui pentru ca nu vrea sa plece sa munceasca pe un vas de croaziera (habar n-am de ce vor sa plece din moment ce nu are nevoie sa stea sa slugareasca pe acolo pe un salariu de nimic) si mama lui a inceput sa faca crize ca degeaba tot sta el cu mine pentru ca ea nu ma va accepta niciodata. El tine destul de mult cont de parintii lui, dar mi-a zis ca ma iubeste si ca nu conteaza ce parere au ai lui despre mine. Intrebarea este credeti ca poate sa reziste relatia din moment ce ai lui nu ma plac absolut deloc? Chiar nu inteleg de ce nu ma place! Am fost mereu draguta cu ea, sunt la a doua facultate, muncesc, nu-i cer cadouri scumpe sau mai stiu eu ce vacante...chiar nu inteleg.

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Daca nu e baiatul mamii si e barbat adevarat, iti va lua apararea mereu si nu va renunta la tine niciodata.

Toti parintii astia cu mentalitatea asta deplasata sa nu uite ca si ei cand erau tineri faceau acelasi lucru, isi traiau povestea de dragoste indiferent de ce le ziceau parintii la acea vreme.

28 răspunsuri:
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Eu co fostul meu prieten am anulat nunta din cauza mamei lui.I-a spus că îl dezmoşteneşte dacă nu se desparte de mine.Şi ne-am despărțit.Ne-a stricat nunta,planurile, viitorul, tot. Dacă e "băiatul mamei", nu o să renunțe niciodată la părinți, oricât de mult ți-ar spune el că te iubeşte.

| Plato a răspuns (pentru FataCuChitaraMun?ilor):

Eu nu cred ca v-a stricat nimic, dimpotriva, te-a scutit de la o greseala colosala.
Din moment ce a renuntat asa usor la tine, cred ca e evident pentru toata lumea ca nu reprezentai mare lucru pentru el.
Eu cred ca ai castigat atunci, nu ai pierdut nimic.

| 90210 explică (pentru FataCuChitaraMun?ilor):

Probabil voia sa se insoare cu ea. Chiar nu inteleg mamele astea atat de posesive cu baietii lor. Chiar imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar din moment ce a renuntat atat de usor... poate ai scapat de o problema. Sunt extrem de confuza acum si chiar nu stiu in ce directie va merge relatia.

| Ofiintă a răspuns:

Este o situatie deloc usoara. In locul tau as vorbi cu mama lui, i-as spune ca nu vreau sa continui astfel, ca acumulez frustrari, nu este deloc placut ca si prezenta mea sa nu fie agreata, doar pentru faptul ca sunt eu si nu altcineva, daca ea considera ca o alta fata l-ar putea face mai fericit, atunci nu are decat sa gaseasca acea fata. Pui punct! Pe mine ma deranjeaza faptul ca, tu te simti mai deranjata si nu el, cumva tot el trebuia sa faca cumva sa iti fie confortabil. Sa faca ceva sa isi potoleasca mama, poate tatal lui este mai intelegator si sa intervina asupra sotiei lui. Femeia respectiva trebuia convinsa de anumite aspecte, sa i se spuna ca fiul lui nu isi asuma alegerile ei, el isi asuma doar alegerile personale. Pune punctul pe i, nu are rost sa i te impui, pe cale amiabila intr-un mod civilizat sa iti exprimi dorinta si punctul de vedere. Sunt sigura ca ea nu se va astepta si s-ar putea sa o imblanzeasca putin. Poate are impresia ca ii vrei banii, ca te folosesti de el. Ai putea sa ii spui si prietenului tau la fel si sa-i sugerezi ca in acest stil tu nu mai continui. El va merge acasa si va incepe un scandal cu maicasa ( daca chiar te iubeste), mama lui din frica de a nu-l piede s-ar putea sa ii respecte decizia.

| 90210 explică (pentru Ofiintă):

Am incercat sa ii explic mamei lui ca il iubesc si ca nu-i vreau banii. Nu ma place si gata. Chiar nu mai am ce face in privinta asta. I-am explicat de atatea ori si tot nu pricepe. Zice ca incerc eu s-o fraieresc...Crede-ma este atat de obositoare situatia...

| darrio2007 a răspuns:

Mamele de baieti asa sunt. Nu este vorba de partea financiara. Considera ca le furi baiatul. Crede-ma ca si eu am fost singurul baiat si sunt patit. Numai ca nu am tinut cont de parerea ei.

| RAY a răspuns:

Bravo mamei lui, o felicit, desigur ca nu vrei vacante, cadouri scumpe in prezent, dupa nunta o sa vrei sau i faci un copil si il pui sa plateasca alocatia la copil cat sa te intreti si pe tine sau divort si ramai cu o parte din avere, smechero e plina Romania de fete ca tine sau in europa, e plin netul de smecheri de astea

https://www.observatorulph.ro/......lian-bogat
https://www.libertatea.ro/......rj-2510533
https://www.google.com/......ps?/search

| 90210 explică (pentru RAY):

In primul rand dupa cum am observat in foarte multe dintre raspunsurile tale esti doar un frustrat care vede doar raul in oameni. Nici o sa ma obosesc sa-ti raspund pentru ca din prostia ta oricum nu te scoate nimeni. Daca ai mai citi si tu legislatia din Romania ai afla ca orice o sa mosteneasca el, eu n-o sa am dreptul desteptule! Nu ma intereseaza banii familiei lui! Eu am aflat ca ai lui am bani abia dupa 1 an de relatie! Sunt dispusa sa semnez si contract prenuptial ca sa dovedesc faptul ca nu sunt dupa banii lui. Bine...la noi nu se numeste contract prenuptial...e un alt fel de contract, dar este oricum acelasi lucru. Daca esti atat de incuiat si nu intelegi ca pe planeta asta mai exista si alte tipuri de oameni problema ta! Si noi oricum am discutat si nu vrem sa avem copii, asadar nici argumentul tau cu pensia alimentara nu merge.

| RAY a răspuns (pentru 90210):

In primul rand dupa cum am observat in foarte multe dintre raspunsurile tale esti doar un frustrat care vede doar raul in oameni.

in fapt vad ipocrizia din oameni

Nici o sa ma obosesc sa-ti raspund pentru ca din prostia ta oricum nu te scoate nimeni.

te-ai obosit deja, deci te contrazici singura

Daca ai mai citi si tu legislatia din Romania ai afla ca orice o sa mosteneasca el, eu n-o sa am dreptul desteptule! Nu ma intereseaza banii familiei lui! Eu am aflat ca ai lui am bani abia dupa 1 an de relatie!

serios, chiar nu o sa ai dreptul la nimic

http://blog.storia.ro/......-locuinta/

Sunt dispusa sa semnez si contract prenuptial ca sa dovedesc faptul ca nu sunt dupa banii lui. Bine...la noi nu se numeste contract prenuptial...e un alt fel de contract, dar este oricum acelasi lucru

deci spui ca ai semna asa ceva spui ca nu se numeste la voi asa

Daca esti atat de incuiat si nu intelegi ca pe planeta asta mai exista si alte tipuri de oameni problema ta!

esti amuzanta, asa si irinel cu monica lui :))

Si noi oricum am discutat si nu vrem sa avem copii, asadar nici argumentul tau cu pensia alimentara nu merge.

e nu pe naiba, ce vrajeala, in fine repet e plina europa de romance care fac asta

Tu chiar nu intelegi ca el nu are nimic pe numele lui si tot ce va avea ii va veni ca mostenire, asadar eu nu am dreptul la mostenire?

La noi se numeste convenție matrimonială si da as semna daca ar avea ceva pe numele lui! Dar nu are! La mostenire nu am dreptul!

Eu am niste probleme medicale si chiar daca as vrea sa fac un copil o sa fie foarte greu si am decis ca mai bine nu mai facem deloc.

De ce nu stai cu unu sarac? te-ai gasit fix cu unu bogat, fi serioasa

Noi ne-am cunoscut pe Tinder. De unde voiai tu sa stiu ca el are bani? El este foarte modest si nu se etaleaza cu masini, ceasuri scumpe si chestii de genul. Cand am iesit la intalniri mi-am platit de fiecare data si nici nu ieseam in locuri scumpe. Nu mi-a spus prea multe despre ai lui pentru ca sincer nici eu n-am intrebat. Am aflat ca are bani doar in momentul in care am fost la el acasa in Constanta si i-am cunoscut familia la aproape un an de relatie.

De atunci ti-a venit ideea cu casatoria

Eu chiar nu inteleg de unde ai scos asta laughing Unde am spus eu ca vreau sa ma marit?

Pacatosilor va place sa stati in curvie laughing

Problema noastra laughing

Iubi tau e dependent fianciar de familia lui?

Nu. Ai lui nu-i mai dau bani de cand e cu mine pentru ca nu ma sufera. I-au taiat orice ajutor financiar, dar tot vor sa-l controleze sa faca doar ce vor ei. Asta e problema.

Atunci de ce va pasa de ei, daca sunteti amandoi dependenti cum e si normal, de ce va pasa de alti, daca e barbat cu adevarat va fi hotarat in ceea ce vrea, daca e feminizat, metrosexual modern va asculta de masa

Aici iti dau dreptate.

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, in relatia voastra nu are maica-sa sau parintii lui ori ai tai, nici un cuvant de spus, sau intervenit.
Nu are importanta ce vrea maica-sa, ci ce vrea el, ce vreti voi, ca la starea civila, nu se marita masa cu el, ci tu.
Daca el pleaca urechea la ce spune maica-sa, atunci relatia nu are nici un viitor pentru voi doi.
Daca el te iubeste cu adevarat, te ia de manuta si mergeti impreuna la starea civila sa va casatoriti, fara nunta si fara ajutorul parintilor lui, doar voi doi, ca doar asta conteaza in viata de cuplu.
Da, puteti fii fericiti si avea o casnicie lunga si foarte frumoasa, daca va iubiti sincer si va vreti unul pe celalalt, daca chiar vreti sa fiti impreuna. Casatoriti-va!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O mamă suferă de iubire păcătoasă față de fiul ei uneori.
Așa că pretextul material poate fi pre text.
Pe vas salarul nu e chiar mic, dar munca e de 12 ore.
Tu o să trăiești cu el, nu mama lui.
La tine, la voi acasă.

| 90210 explică (pentru sadrian46):

Aizi ai dreptate. Cum nici el nu o sa stea cu ai mei, nici eu n-o sa stau cu ai lui. Am discutat si pana la urma ne vom muta impreuna in curand.

Eu ma refeream ca salariul e mic la nivelul de munca pe care il depui. Stiu persoane care au fost si au lucrat pe vase de croaziera si dupa au cheltuit banii pe spitale si pe operatii pentru ca efectiv munca aia aproape i-a omorat.

| Andreeush a răspuns:

Dacă el nu e independent și e genul de persoană care stă sub fusta mamei atunci relația voastră nu va merge.

| Plato a răspuns:

Daca vrea si el, bineinteles ca se poate.
Din moment ce esti la a doua facultate, evident aveti ceva ani peste 20. Habar nu am de ce la varsta aia te mai controleaza parintii, la el ma refer. Cum e posibil?

| 90210 explică (pentru Plato):

Crede-ma ca nici eu nu inteleg de ce parintii lui insista sa nu-si piarda controlul asupra lui. Il trateaza de zici ca are 12 ani.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Mamele de baieti sunt altfel sunt mai rele si mult mai sentimentale si isi fac griji in legatura cu fata pe care a aleso baiatul, pentru ca ele sunt femei si stiu cum gandesc ele de acea se baga mereu.

| Antopuff a răspuns:

Nu o sa reziste pentru ca o sa te saturi tu de situatia asta si de eventualele certuri care se vor ivi. E greu sa faci pe cineva sa te placa mai ales pe "mama soacra".