| ali20 a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de 3 luni (amandoi avem 17 ani). Cand ramanem singuri incepem sa ne sarutam etc. Dar e o problema la mine.Ma excit foarte repede. Dupa un sarut mai lung a vrut sa imi atinga zona intima dar nu l-am lasat pentru ca eram uda si imi era foarte rusine. Ce sa fac sa nu ma excit asa repede? Am incercat sa nu ma concentrez la el in timp ce ne sarutam, sa ma gandesc la altceva, dar tot nu merge.Va rog sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

E foarte bine ca te exciti, e o dovada ca organismul tau reactioneaza cum trebuie la stimuli.happy Daca era efectul invers, era mai aiurea, iar un viitor act sexual ar fi fost foarte dureros.
Nu ai de ce sa-ti doresti sa nu te exciti, cu atat mai putin sa-ti fie rusine cu asta. Daca el are habar de cum functioneaza corpul unei fete, cu siguranta i se va parea incitant, nicidecum ciudat.happy

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este normal sa te exciti atat de repede si este normal sa fii foarte foarte umeda. De fapt, orice barbat ar fi extrem de dezamagit sa nu fii foarte umeda, inseamna ca nu iti place sarutul.

| Pho3nix a răspuns:

Nu e un lucru rau sa te exciti repede. Si nu ai de ce sa-ti fie rusine, pentru ca este prietenul tau.
Deci, stai linistita.

| Zumbalaarebeca a răspuns:

laughing pfff te asigur ca nu e rusinos sa te exciti daca el are ceva experienta sigur se va simti bine vazand ca te exciti daca e mai incepator atunci poate i se va parea ciudat, barbatilor le plac femeile excitate atunci cand se intampla acest lucru e semn ca iti place sa fii cu el te asigur ca ar trebui sa fie mandru ca te face sa te simti bine cu el, lasa rusinea lasa-l sa te atinga nu e nimic rau in asta nu e o problema sunt femei care se excita foarte greu in acest caz si actul sexual este dureros in cazul tau si al altora care se excita usor si sexul este o placere.

| Emma a răspuns:

Buna

Nu trebuie sa-ti fie rusine

Eu una mor de fericire cand il vad excitandu`se, adica ma simt bine cand vad ca eu am facut astawinking

Si lui o sa i placa!

Deci. daca vrei sa-l lasi, e alegerea ta.Lasa rusinea!

Xoxo

Iubiti`va mult!

| Yang a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie rusine crezi ca el nu se excita? Daca vrei sa te atinga lasa-l sa o faca nu iti fie rusine sunt doar atingeri asta daca nu vrei sa mergi mai departe ai 17 ani nu e nimic rau atata timp cat va protejati.Nu poti face nimic indiferent la ce te gandesti. Love is in the air

| amanda33 a răspuns:

Buna
asa e la inceput. stai linistitia ca odata cu inaintarea in varsta or sa mai treaca cateva minute pana sa te exciti
momentan esti normala

| elenaA_9063 a răspuns:

Stai linistita. Este normal si sanatos sa te exciti daca te atrage si iti place ce face. Sa stii ca barbatii in general se excita daca fata se "uda"...

| pedROfilul a răspuns:

Lol, acu vrei asta, mai tarziu o sa veri invers; e foarte bine si e normal; cum dracu sa iti fie rusine? acusi o sa iti fie rusine si o sa'i pui mana pe... sa iti fie rusine cand nu te'oi uda si o sa creada ala ca nu esti intereseata de el...

| ali20 explică:

Da am inteles dar ma excit prea repede, si prea tare. oare e ceva neinregula cu mine?