Să nu îți faci asemenea probleme, dacă el până acum a dat semne că te place așa cum ești.
Nu e destula increderea pe care ti-o insufla el?
Nu ti-a vazut corpul? Asa prin haine...
Tu crezi ca daca il vei vedea dezbracat si nu va fi la.nivelul standardelor tale, il vei lasa? - si daca nu, de ce ar face-o el? Sa fie corpul cel.mai important?
Sabureaza momentul si nu vopsi dracul pe perete. Esti fericita, continua
Cine te iubeste cu adevarat, te iubeste exact asa cum esti. Crezi ca nu si-a dat seama ca ai sanii mici? Se vede marimea si cand ai un tricou pe tine, nu trebuie sa fi neaparat dezbracata. Sufletul este mult mai important decat marimea sanilor. Asa ca stai fara grija. Daca te iubeste, marimea nu conteaza.
Poate si el este in aceeasi situatie, nu ai de unde sa stii. Daca afli ca are "creionul" de 10cm te desparti de el?
Daca ai sanii mici vezi partea buna a lucrului, la o varsta inaintata vor fi fermi!
Lasand gluma la o parte poti sa incerci sa nu ai complexe pe faza asta.
Sigur te place asa cum esti!
Dar tu acum cum te îmbraci de nu vede cum arăți?
Te-a luat în brațe? Te-a pipăit?
Dacă da și mai e cu tine, înseamnă că ești în barem.
Glumesc desigur.
In general băieții nu se încurcă în toate detaliile de care sunteți complexate.
Sunt căsătorit de mulți ani cu cea mai minunată femeie pe care am intalnit-o. Habar n-am ce culoare au ochii ei, câte vergeturi are pe coapse, ce număr poartă la sutien și nici nu știu câte kg are. Măh, e fantastică, o iubesc de mor, ne simțim bine unul cu celălalt și restul nu contează.
El este perfect? Stai să îl cunoști mai bine, să vezi ce prostii are în cap și el despre sine.