| yupiiii a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de un an si il iubesc foarte mult. dar am avut o situatie tare complicata. eu inaintea lui am mai avut 4 contacte sexuale si el nici unul si de asta avem si acum multe certuri. chiar de la inceputul relatiei, fara sa ma intrebe i-am zis ca nu mai sunt virgina si a avut o reactie care m-a socat si am intrat in panica. mi-a fost tare frica sa nu se desparta de mine, pentru ca il iubeam mult de la inceput. asa ca i-am zis ca s-a intamplat doar o data si nu am mai avut curaj sa ii zic tot pentru ca nu vroiam nici sa il ranesc si nici sa il traumatizez, eu fiind prima lui prietena. dar dupa ceva timp, a aflat mai multe, i-am zis si eu, cu detalii minore, cu tot amanuntul. dar tot sunt certuri, scandaluri pentru fiecare cuvant pe care l-am spus in trecut si pentru tot ce am facut. pentru ca l-am mintit am luat bataie de vreo 7 ori, am fost ranita, jignita si in public, dar nu conteaza pentru ca din toata durerea asta e si o parte buna-pot sa imi platesc greselile. ca sa fie corect fata de el am acceptat sa fie si cu altele si chiar am cautat si eu fete pentru asta, ca sa ii fie mai usor. acum certurile au ajuns atat de urate incat imi zice ca in momentul in care va aparea una mai buna ca mine va scapa clar de mine. stiu ca asta urmeaza. il iubesc tare mult si asa si inca ma simt vinovata ca i-am ascuns adevarul crezand ca ii fac mai bine, desi el ma ruga sa ii zic. am gresit. dar acum incep sa imi pierd ratiunea si din cauza atator certuri ma gandesc zilnic la cat de mult imi doresc sa mor si cum sa fac sa nu mai traiesc. mi-e frica deja de gesturile mele si nu vreau sa ii distrug pe parintii mei. va scriu pentru ca nu am nici o prietena si simt ca mor. am nevoie sa ma descarc

24 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Tu îl lași să te bată? În locul tău nu aș fi lăsat pe nimeni să mă calce în picioare și să mă facă să regret lucruri care le-am făcut din propria inițiativă și care mi-au făcut plăcere. Iubește-l cât vrei tu, dar dă-l dracu între timp, nu poți să lași pe cineva să își bată joc de tine în halul ăsta.

| DeeaMarry a răspuns:

Doamne sfinte!
Sper din tot sufletul sa fie o poveste inventata.
1. Nimeni nu are dreptul sa te loveasca. Un baiat care te loveste nu tine la tine nici cand negrul sub unghie.
2. Pentru greselile tale dai socoteala Celui de Sus, nu prietenului.
3. Daca ar tine la tine, nu s-ar putea nici uita la altele.
4. Cum naiba poti sta langa un astfel de om? Ce e in capul tau? Tu nu ai parinti? Unde naiba sunt ei de nu observa cat de oarba esti?

Răspuns utilizator avertizat
| Oana92 a răspuns:

Nu pot sa cred asa ceva! De ce te lasi calcata in picioare in halul asta? Nu meriti asa ceva, nu ai gresit cu nimic, ai un trecut pe care el fie il accepta fie trece si mai departe alaturi de altcineva. Nu are dreptul sa te bata si sa te jigneasca, iar tu nu ai de ce sa platesti pentru asa o ``greseala``, nu ai omorat pe nimeni, nu ai furat, doar ai iubit si te-ai daruit unor barbati. ASTA NU E O GRESEALA! Nu mai accepta asa un comportament, meriti ceva mai bun, vorbeste cu parintii tai si mergi la psiholog pentru ca e clar ca te-a facut sa crezi ca meriti ce iti face si nu e asa. Nu mai sta langa el, nu merita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci,mă întreb, cum ai putut accepta toate umilinţele, toate lucrurile acelea jalnice din partea lui?
Realizezi cât de prostuţă ai fost? Dacă nu, ar fi cazul.
Ok, ai făcut sex de mai multe ori în trecut.Aşa şi? Ce treabă are asta cu relaţia din prezent.Trecutul e trecut, prezentul e prezent.
Trebuie să accepte asta şi să se gândească că, există şi avantaje.Ai experienţă şi asta poate ajuta.
Cum mama naibii să-l laşi cu altele? Cum mama naibii să meargă el la altele că tu ai mai făcut sex? Deci. draga mea, renunţă la relaţia asta.Te consumi degeaba. Când iubeşti, eşti orb.Nu vezi decât ce vrei tu să vezi,dar la un moment dat trebuie să deschizi ochii şi să vezi ce trebuie văzut, nu ce vrei tu.
Dacă te iubea atât de mult pe cât pretinde, NU se ducea la altele.
Înţeleg că ţi-e frică de singurătate, că nu ai prietene.Şi eu sunt aşa, dar la naiba...nu sunt marioneta nimănui.
Deschide ochii şi ia o decizie! Nimeni n-a murit c-a suferit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dat fiind faptul că ţii enorm la el, îmi vei zice ' eşti nebună..nu înţelegi'.
Iubirea nu e perfectă ca în filme, dar sunt ferm convinsă că o persoană care te iubeşte nu te umileşte, nu se duce la alte femei şi te respectă.

Gândeşte-te puţin la asta, iar pe urmă hotărăşte-te ce vei face.

| Satango a răspuns:

De ce sa platesti pentru greselile tale? Nu sunt greseli. A fost trecutul si acum e prezentul, ar trebui sa face diferenta intre trecut si prezent si chiar viitor. Ceea ce simte el acum e gelozia. Nu ar trebui sa il lasi sa fie cu alte fete deoarece asta inseamna ca nu te iubeste, mai ales ca ti-a spus ca te va lasa pentru o fata mai buna. Ar trebui sa il lasi tu prima ca sa nu ramai ca ``proasta`` sa fi vorbita in colturi.
Nu ar trebui sa faci o prostie adica sa iti risti viata intr-un fel. Pentru ca nu merita. Nu e primul si nici ultimul baiat din viata ta.
Te pot ajuta mult mai mult.
Iti las id meu de mess sa vorbim prin mesaj.
Bafta! :*

| Keith a răspuns:

Daca te iubea nu facea in niciun caz asa cu tine,pe bune unde ti-e orgoliul,demnitatea de femeie,eu nu incerc sa te judec incerc sa te ajut sa deschizi ochii,intr-adevar trebuia sa fii sincera cu el de la bun inceput dar asta nu-i permite sa se poarte asa,ai un an de relatie si tu ai ajuns sa il iubesti foarte mult dar nu si el,pentru binele tau sfatul meu este sa te desparti de el inainte sa faca el asta,intelege baiatul asta te si inseala si colac peste pupaza tu ii permiti asta,trezeste-te la realitate mai sunt baieti singuri la orizont nu e nici primul nici ultimul de pe pamant,nu te limita doar la asta,nu fii naiva,pe bune, pe el il interesa ca tu sa fii neaparat virgina pentru ca esti prima lui fata in viata lui, dar eu consider ca cine te iubeste poate trece peste acest amanunt, in locul tau ma desparteam din prima clipa in care a dat in mine, dar tu ai suportat sa te bata de 7 ori, pe bune uita-l, nu merita baiatul asta dragostea ta, gandeste-te te-a batut acum ca sunteti intr-o relatie dar baremi cand vei fi maritata cu el, uita-l si gaseste-ti pe cineva care sa te merite cu adevarat pentru binele tau.Bafta!

| Against a răspuns:

Deja te lasi prea calcata in picioare. Daca te iubea,te accepta asa cum esti si nu iti scotea ochii pentru ce ai facut. Si mi se pare lipsa de respect din partea lui, ca sa umble cu altele doar ca sa te faca sa platesti. Cred ca meriti, de fapt, sunt sigura ca meriti ceva mult mai bun, si sunt sigura ca sunt baieti care sa accepte faptul ca ai mai facut-o si cu alte peroane.

| EddiWeed a răspuns:

Trage'i un glont in cap,scapa de el,nu e de tine, nu accepta sa fi lovita sau jignita, esti femeie nu carpa lui, esti libera nu sclava lui sa faca ce vrea cu tine, aia nu e iubire la voi. daca si el te iubeste nu ai mai fi scris asta aici

| hotdesire a răspuns:

El se poarta urat cu tine. Nu mi se pare corect sa te trateze asa. Paraseste-l si iti recomand un baiat matur care se inteleaga si sa accepte nu sa te tina in stres.

| yupiiii explică (pentru hotdesire):

Nu e asa usor sa renunt pur si simplu la niste sintimente asa puternice. avem si momente frumoase impreuna. recunosc ca si eu sunt slaba la caracter, sau cel putin am fost mai rau inainte ca de asta am si gresit fata de el. acum sunt obosita si nu prea mai vad solutii. de fapt nici nu mai cred ca exista.

| val18 a răspuns:

Offf sad nu trebuie sa suferi pentru ceva ce s-a intamplat inainte ca relatia ta cu el sa inceapa! mi-se pare prea posesiv prietenul tau, te cred k il iubesti dar cum si tu ai spus daca va aparea o alta fata el nu ar ezita sa te inlocuiasca cu altcinevasad eu zic sa incerci sa il uiti incetul cu incetul si sa iti gasesti prietene si prieteni si sa iesi sa te recreezi, sa nu iesi numai cu iubitul tau!

| tinasong a răspuns:

Draga mea, nu ai si tu demnitate? iubirea nu merita atata suferinta, uitete in jurul tau cate cupluri ferifite sunt, nu poti indura batai, nu e normal, ai un viitor in fata si pana la urma sunt alti baietii care sigur te vor accepta asa cum esti. ia atitudine si nu te lasa calcata in piciore de orice mitocan. fi curajoasa si pune tu punct acestei relatii. bafta!

| Aliiinna02 a răspuns:

Doamne fereste nu te merita nu mai sta q el.dk nu e respect...

| Omniscient27 a răspuns:

Scz ca-ti spun dar esti proasta rau.Nu te merita!

| siminafive5 a răspuns:

Paraseste-l!, si asa vei afla daca chiar te iubeste si daca merita iubirea ta!
scuze ca-ti stric cheful dar in sinea ta sti ca am dreptate

| siminafive5 a răspuns:

Paraseste-l! asa vei afla daca-ti merita iubirea si daca chiar te iubeste

scuze ca-ti stric cheful dar in sinea ta sti ca am dreptate

| alexuta111 a răspuns:

Draga eu ma pricep destul de bine la problemele astea cu dragostea. Iarta-ma ca iti zic asta dar nu merita sa te umilesti pentru el.Cel mai bine sa te desparti de el.Tot ce se intampla acum e din cauza ca nu ai fost sincera cu el de la bun inceput.Acum e prea tarziu, si mai bine e sa incerci sa-ti gasesti pe altcineva.Nu uita:Nu te umili in fata la nimeni mai ales daca se poarta urat cu tine! Succes!

| yupiiii explică:

Stiu ca tot ce fac/accept eu ar fi de neconceput pentru multa lume. singura mea greseala fata de el a fost ca nu i-am zis tot de la inceput. sunt si eu realista si constienta de tot dar nu pot pur si simplu sa schimb nimic. il iubesc prea mult si tot ce fac e sa sper ca poate candva va fi bine, poate se vor aduna destule gesturi frumoase incat sa isi dea seama ca il iubesc mai mult decat orice, ca regret enorm ca nu am avut curaj sa ii zic tot, ca pot fi o fata model si nu va avea nici o problema pe tema asta. il intreb mereu cu ce i-am gresit in afara de faptul ca nu i-am zis tot de la inceput si imi zice "cu nimic". sunt constienta ca nu fac nimic gresit fata de el, ii dau mesaj la 30 min ca sa ii zic tot ce fac, la o nunta la care am mers cu parintii am zis ca ma simt rau doar ca sa nu insiste sa dansez prea mult, desi eram domnisoara de onoare. nu e mare lucru, dar din orice incerc sa ii dovedesc ce simt, ca nu sunt cu doua fete desi l-am mintit si ca nu sunt ultimul om din lume si nici el cazul cel mai trist. nu l-as insela pentru nimic in lume, am grija de el, ii sunt alaturi neconditionat, ma port frumos, il iubesc, fac gesturi cat de mult pot, sunt la o facultate f grea si am 5 examene pe saptamana si ma mentin la buget...ce pot face mai mult de atat? sau mai bine zis exista ceva ce as mai putea face? eu nu mai vad nici o solutie si de astava scriu. am cam ajuns la limita. nu mai am energie sa le fac pe toate. si scoala 6 ani, si gesturi si lupta interioara care e cea mai grea si partea cu egalitatea si cearta zilnca cu reprosuri care imi rup sufletul. am incercat sa ma retrag in rugaciune si asta m-a ajutat sa nu fac vreo prostie. dar nu mai am putere si ce e foarte ciudat e ca mai am speranta si simt ca ma iubeste. in afara certurilor avem o relatie f frumoasa

| Keith a răspuns (pentru yupiiii):

Iubirea e oarba si facem multe greseli in viata din cauza iubirii,macar daca tot vrei sa fii cu el in continuare impune-i limite,nu il lasa sa te calca in picioare,intr-o relatie ambii parteneri sunt egali si nu e cu nimic mai presus un barbat fata de o femeie, spune-i macar ca daca te iubeste sa o termine cu suspiciunile, gelozia, bataia si jignirile, respecta-te.Bafta!

| yupiiii explică:

In trecut ce a fost nici macar nu a fost dragoste, au fost doar copilarii, greseli si nu a fost placere. as fi vrut sa ma vada si el perfecta, cu toate defectele mele, asa cum il vad si eu. sau macar sa nu fie certuri la nesfarsit

| yupiiii explică:

Oare ce e mai grav in relatia noastra: ca l-am mintit sau ca m-a batut, jignit si altele?

| hotdesire a răspuns (pentru yupiiii):

Ca te-a batut e cel mai grav!