| airam_4318 a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de un an si jumatate dar in ultimul timp se poarta foarte urat cu mine.Imi vorbeste urat, nu imi raspunde mereu la telefon, pe motiv ca sunt prea geloasa.Nu stiu ce sa fac...

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Poate ca tu exagerezi cu gelozia,dar vad ca si el exagereaza cu comportamentul urat!
Ar fi bine sa va potoliti amandoi,altfel va veti desparti.
Lasa-i spatiu, nu-l sufoca cu pretentii si intrebari absurde, cuminteste-te.Gandeste-te daca ti-ar face el cam ce ii faci tu lui, cum ai suporta si intelege ca gresesti.De fapt,acum gresiti amandoi, nu asa este o relatie calda de dragoste.
Discuta cu el si luati-o de la inceput iarasi, fara gelozii sau cuvinte urate.Cat exista dragoste, se poate.
Mult noroc!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Il lasi sa faca rau lui masa. Te desparti.

| Picasso a răspuns:

Ophh,mai noi baietii ne km plictisim cand este insistenta fata, devi nu stiu intelegi tu! deci sfatul meu e sa fi o "tzarr, oleaca" mai putin "posesiva" adica fi mai indiferenta, si atunci cand il prinzi langa tine intaratal, fierbel intelegi tu! si lasa`l pe el sa te caute nu m insista tu la el, incearca sa fi mai isteata ca el, el e convins ca tu il iubestisi etc...deci naa acum ca sa nu agatze pe altcineva,lasa-l sa te agatze pe tine, daca estiasa lipicioasa nu cred ca il m atragi, incearca sa il provoci! Daca e toot marlan mai sunt si alti baieti! succes! >big grin

| BroascaCuElice a răspuns:

Incearca sa nu mai fi asa geloasa :]