Dar C nu si-a refacut viata, tot la tine se gandeste? Nu trebuie sa depinzi de el, daca tu il iubesti pe A trebuie sa fi cu el
Îmi vine să râd. Îmi faci greață cu poveștile tale. Nu ai niciun motiv pentru care să nu puteți fi împreună. Relația ta cu vărul lui s-a încheiat, ești liberă să faci ce vrei, dar tu preferi să te joci de-a curv@.
,,el care e un om f corect,, incredibil de corect, daaa . A inselat si mintit doua femei, cum dracu sa nu fie corect?!
Ai mare dreptate. Numai moralitate si corectitudine
E destul de complicata situatia, dar iti voi pune o singura intrebare la care sper ca te vei gandi si in functie de raspunsul tau vei actiona. Iti doresti sa traiesti viata in asa fel incat sa fii TU fericita, sau altii?
Stiu ca lumea e rea si ca deseori nu intelege, insa e foarte important sa fii implinita si sa ai alaturi de tine o persoana care sa te sprijine, sa te faca sa te simti iubita, sa iti fie alaturi in orice moment. Se pare ca A e acea persoana momentan. Sunteti siguri ca merita sa va sacrificati povestea de iubire doar pentru ca altii sa fie multumiti?
Ce frumos ai pus problema..eu sunt dispusa sa accept criticile fostului meu si ale altor rude comune de ale lor..insa el nu. Nu mai stiu ce argumente sa ii aduc ca sa il conving ca nu trebuie sa ne sacrificam iubirea pentru altii...insa e destul de matur si inteligent si spune ca nu e ok
Nasol..rezolvare fericita sa iasa impacata si capra si varza nu cred ca exista...dar macar o telenovela buna cu un scenarist pregatit e posibil